یکی از دوستای من تو بیمارستان نیکان تهران که بیمارستان خوبیم هست آبان ماه زایمان کرد و قبل زایمان به دستور پزشکش سرکلاژ شد.صبحش چون فکر کرده کیسه آبش پاره شده میره بیمارستان ساعت ۷/۳۰صبح و زنگ میزنن دکتر بیاد و ۸صبح میاد و میگه باید سرکلاژ باز بشه دوستم مقاومت میکنه و بهش میگه حرف نزن و تو یه اتاق نامناسب شروع میکنه سرکلاژشو باز کنه و از خدمه میخواد قیچی بیارن و اونا میگن نیست و با یه قیچی دیگه که سر پهنی داشته شروع به باز کردن میکنه که یهو دوستم میگه انگار خون میبینه به خدمه میگه نور چراغ گوشی بندازید و با اینکه بیمارستان خصوصیه چراغ اتاقشم خراب بوده و میگه پار بچه رو بریدم.دوستم میگه اون لحظه فقط جیغ میکشیدم و گریه میکردم که بیهوشم کردن و بردن اتاق عمل و سزارین شدم.و فهمیدم انگشت بچمو بریدن و یه پزشک عمومی بدون اطلاع من بچمو برده اتاق عمل بیهوش کرده و ناشیانه انگشت رو بخیه زده.بعد گذشت ۱۴ روز کم کم بچه کل بدنشو عفونت میگیره و سیاه میشه بدنش و متاسفانه فوت میکنه.الان دوستم چندین ماهه از دکتر شکایت کرده و متاسفانه هنوزم دکتر داره راست راست میگرده و مجازاتی نشده.میخواد یه کمپین حمایتی بزنه اگه میشه حمایتش میکنید؟
اینجا همتون مادرید و بزارید باز هم چنین جنایتهایی برای نوزادها و مادرای دیگه رخ نده
اگه خواستید ببینید وضعیت اون روز بچه رو و یا با مادرش صحبت کنید آیدی اینستاگرامش:
Nah4712