2777
2789
عنوان

خانمای کرجی لطف میکنین منو راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 42 پست
ببخشید عزیزم اگه دوست داری بگو‌چه دکتریه که این همه راه بخاطرش میای

دکتر مظاهری فوق تخصص غدد کودکان , قبلا تو شهر خودمون مطب داشت ولی مدتیه که رفته کرج , متاسفانه جز این یکی دکتر فوق تخصص غدد کودکان توی شهرمون نیست که اینم نموند و رفت

آه ، زندگی منم که هنوز با همه پوچی از تو لبریزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه، گوهردشته. این الان یعنی چی؟! خب مهستان و پارسیان هم که دوستان فرمودند توی ۴ راه طالقانی نیست. ...

عزیزدلم اشتباه برداشت کردی این سوال خود استارتر بود پرسید نزدیکه یانه.بچه ها نپرسیدن که

از ستم کردن برکسی که جز خدا کسی را ندارد بر حذر باش.امام حسین(ع)
دکتر مظاهری فوق تخصص غدد کودکان , قبلا تو شهر خودمون مطب داشت ولی مدتیه که رفته کرج , متاسفانه جز ای ...

انشااله که همیشه پسرتون سلدمت باشه عزیزم

آفرین.منم داشتم به ملاصدرا فکر میکردم از همه بهتره

گفتم ی جایی باشه هم مرکز خریده و کولرها روشنه و خنک

هم اینکه غذاخوری داره

هم پسرشون سرگرم بازی میشن.

پیشنهاد بدی بود؟! چون بازخواست شدم!

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
گفتم ی جایی باشه هم مرکز خریده و کولرها روشنه و خنک هم اینکه غذاخوری داره هم پسرشون سرگرم بازی میش ...

چه بازخواستی عزیزم.منم به نظرم از همه بهتره

عزیزدلم اشتباه برداشت کردی این سوال خود استارتر بود پرسید نزدیکه یانه.بچه ها نپرسیدن که

راست میگی، از وقتی نی نی سایت اومدم روحیه م جنگنده شده 🤣🤣🤣 از بس خیلی ها فقط بلدن سوتی بگیرن!

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙
گفتم ی جایی باشه هم مرکز خریده و کولرها روشنه و خنک هم اینکه غذاخوری داره هم پسرشون سرگرم بازی میش ...

لطف کردی خانومی استفاده میکنم از نظرات خوبتون

آه ، زندگی منم که هنوز با همه پوچی از تو لبریزم