2777
2789

من و خانواده شوهرم تو یه ساختمونیم من بخاطر اختلافی که مادرشوهرم تو خونم راه انداخت و شوهرم کلا طرف اوناست با همشون قطع رابطم و شوهرم بهم گفته مادرت حق نداره بیاد خونمون منم امروز به مامآنم گفتم بیاد یهو دیدم مادرشوهرم یه سرو صدایی راه انداخته زنگ زده به خواهرشوهرم به جاریم که مادراین اومده خونشون و الان پسرم میاد عصبانی میشه و بدنم افتاده به لرزه منم اصلا اهمیت ندادم بدتر به مامانم گفتم بشین بزار ببینم چه غلطی میخوان بکنن داد زد زد تا نشست سر جاش الانم منتظرم شوهرم بیاد پرش کنن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا ینی چی 

چرا نمیخون مادرت بیاد

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

کاش مامانتو بگی بره خدایی نکرده بهش بی احترامی نشه

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

عجب ،،،میدونی الان اگه مادرت خونه بمونه و شوهرت بیاد لج کنه و مثلا زنگ بزنه پلیس ،شما و مادرتون متهم میشید ،،،خواهشا به خاطر لجبازی حرمت خانوادتون رو از بین نبرید

خواهی که ز هیچ کس به تو بد نرسد،،،،بد گوی و بد آموز و بد اندیش مباش😊

مامان من بود بخدا الان جرش میداد ازوسط

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐