2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تا دلت بخواد منم دیشب دستم خوردش اینا همه خرافه هست من شنیدم اون لک هایی که روی پوست بجه ها م ...

اون لکه ها به دلیل هورمنهایی هست که تو خون مادر ترشح میشه و سازگار بودن یا نبودنش ... اخه ماهگرفتگی!!

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚
ب ماه نگاه کرده بودی یا تو خونه بودی؟

تو خونه بودم یادمه داشتم ظرف میشستم ولی دستامو با لباسم خشک کردم من اصلا اعتقاد نداشتم و ندارم ولی نمیدونم که این لک از چیه😕

گفتمش دوستت دارم گفت محبت دارید ای به گورِ پدر آنکه ادب یادش داد:)  
یعنی ب خودت دست گذاشتی؟

با این حجم از استرس بچت لک میشه

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
تو خونه بودم یادمه داشتم ظرف میشستم ولی دستامو با لباسم خشک کردم من اصلا اعتقاد نداشتم و ندارم ولی ن ...

منم دخترم یه لک قهوه ای رو رانش داره ولی اون زمان ماه گرفتگی نداشتیم فک کنم. خواهرشوهرمم دقیقا همونجا لک داره

فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین😍😍😍😍😍😍خدایا عشقم و پرنسسای خوشگلمو برام حفظ کن🙏خیلی خیلی دوست دارم. شکرت
وااای نگو اصلا اعصابم خورد میشه این حجم از خرافات رو باور میکنن 

تازه میگفتن شب هم حمام نرو کلا . زن باردار استخوناش سبکه ولی من همیشه عادت دارم شب حمام برم . مگه میشه تو دوران بارداری اصلا شب حمام نری ؟ 

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘