2777
2789

ج درست حسابی گرفتی منم لایک کن مرسی😂😂

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی قرص ماه کامل شد یک سانت موهات بچین زیر نور ماه 

ولی کلا این یه چیز ذاتی هست مو فصل داره مثلا بعضی ها زمستانها رشد موهاشون بیشتره بعضیها پاییز ریزش مو دارن

اون جمله اولی هم که گفتم خرافات نیست علمی هست

بعد هم بستگی داره موهات الان تا کجاست؟ موخوره داره؟

روغن کرچک خیلی برای رشد مو خوبه

ولی من خودم هیچ کدوم این کارا رو نمیکنم کلا رشد موهای سرم و ناخنام زیاده لاک ناخن که می زنم سه هفته بعدش اومده تا وسط ناخنم رنگ مو میزنم یک هفته بعد ریسه موهام کامل معلومه

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
من روغن زیتون و فلفل روقاطی میکنم ماهی یه هفته به موهام میزنم  فعلا که خوب بوده

فلفل نمیسوزونه؟

منظورت فلفل قرمزه دیگه؟

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
فلفل نمیسوزونه؟ منظورت فلفل قرمزه دیگه؟

فلفل سیاه 

چرا میسوزونه ولی خب تحمل میکنم 

وقتی میری حموم موهاتو کف میکنی ..واون کف میریزه تو چشات هم میسوزه

اما سوزشش جوری نیست که اذیت شی ،قابل تحمله

وخوب جواب میده

تا شونه هامه، زود زود کوتاه میکنم چون مو خوره میگیره

خب قرص زینک بخور یک ماه و نیم

به معجزه ات امید بستم و تو قطاری از معجزه را در ایستگاه تلخ صبرم پیاده کردی، عاشقتم   عاشق!!
اصلا نمیریزه موهام ، پرپشت هم هست ، برا بلند شدنش زینک خوبه؟

من به زعم خودم فکر میکنم یکی از دلایلش پرپشتی موهات باشه خب فکر کن اون قسمی از تغذیه که به مو میرسه برای شما به تعداد موی بیشتری میرسه پس مقدار تغذیه هر مو کمتره.  متوجه منظورم میشی؟ خب انرژی بیشتر پای اون تعداد زیاد مو میره واسه همین رشدش کمتره.  زندایی من موهاش خیلی پر پشت بود رفت تنکش کرد رشدشم بهتر شد.

فلفل سیاه  چرا میسوزونه ولی خب تحمل میکنم  وقتی میری حموم موهاتو کف میکنی ..واون کف میری ...

چن مدته استفاده کردی ک جواب گرفتی؟

چن مدته استفاده کردی ک جواب گرفتی؟

ی بار استفاده کردم خخ

همون ی بار هم موهام کلی رشد داشت 

هرماه یه هفته استفاده کن بعد قطع کن تا ماه بعدی 

روغن زیتون و فلفل رو قاطی کن بعد بزار ۲۴ساعت بمونه ...بهدش از صافی رد کن واستفاده کن

ی بار استفاده کردم خخ همون ی بار هم موهام کلی رشد داشت  هرماه یه هفته استفاده کن بعد قطع ک ...

چقد میزاری میمونه رو موهات

ببخشید زیادی سوال پرسیدم😌😂😂