2777
2789
عنوان

ضدآفتاب خوب وقیمت خوب

| مشاهده متن کامل بحث + 110 بازدید | 21 پست

سان سیف از همه بهتره ولی گرونه..

«أُجِیبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ»   خودمونیش میشه: آرزوهاتو وقتی منو(از ته دل) بخونی برآورده میکنم... 🌱🌿   و چقدر قشنگه.   *قسمتی از آیه۱۸۶ سوره بقره 

سلام من سل اکتیو میزنم که خب الان خیلی گرون شده 

سی گل با بسته بندی سیز خوبه 

ضد افتاب mq خریدم که هم خیلی عالی و سبکه هم قیمتش مناسبه شک نکن تو خریدش خیلی خوبه فرانسویه حجمشم یکم بیشتر از ضدافتابای دیگس

ميشه لطف كنين براي درست شدن كار منو و همسرم يه صلوات بفرستين خيلي ممنون ميشم ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تا ماه پيش ٢٥ تومن بودا آره رنگي بژ روشن سركه نمكي جان من هر وقت پرو فايلتو مي بينم دهم آب مي ...

خخخ بخشید عزیزم.

عزیزم‌ منم میخام بژ روشنشو بخرم؟یکم راهنماییم میکنی؟پوشش دهیش چطوره؟خیلی سنگین نیست روی پوست ک هی عرق کنی؟

خخخ بخشید عزیزم. عزیزم‌ منم میخام بژ روشنشو بخرم؟یکم راهنماییم میکنی؟پوشش دهیش چطوره؟خیلی سنگین نیس ...

کلا اگر هر ضد افتابی رو فاقد چربی بخری عرق نمیکنه 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
خخخ بخشید عزیزم. عزیزم‌ منم میخام بژ روشنشو بخرم؟یکم راهنماییم میکنی؟پوشش دهیش چطوره؟خیلی سنگین نیس ...

نه پوشش دهيش خوبه من كه ميزنم اصلا عرق نميكنم خونمون(شيراز ) اينجا خيلي گرمه بستگي به نوع پوستت هم داره چرب پوست يا خشك

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫