2777
2789

تو تاپیکای قبلی گفتم که تازه با خانواده شوهرم اشتی کردم و الان حس میکنم پشیمونن و رفتارشون خوب شده باهام .  عروسی دختر خاله ی شوهرمه. بعد پریشب مادرشوهرم اینا شام خونه ما بودن . گفتن سه شنبه هم میخوایم بریم خونه ی خاله بزن برقص کنیم میای گفتم آره. بعد دیروز از سرکار رفتم خونه غذا گذاشتم حموم کردم لباس اماده کردم ارایش کردم که هروقت زنگ زدن آماده باشم که بریم. شوهرمم رفت مراسم مردا که دیشب برگزار میشد. من هرچی صبر کردم زنگ نزدن . دیگه بیخیال شدم فیلم گذاشتم ببینم . گفتم حتما کنسل شده . یا خیلی خودمونی بوده نخواستن منم برم . بخدا اصلاناراحت نشدم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساعت 12 شوهرم زنگ زد کجایی . گفتم خونه . گفت چرا نرفتی . گفتم زنگ نزدن دیگه منم نرفتم.   تو سایت میچرخیدم واسه خودم شوهرم اومد ساعت 1ونیم شب. گفت بیااا حسابی گرد و خاک کردم

شوهرت قاب طلا کن بزن به دیوار😁

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

رفته از مراسم خونه خاله دیده همه ی خاله هاش و دخترا و اینا جمعن . بعد خاله شو رسو نده . اومده خونه . جلو در مامانش اینارو دیده . به مامانش گفته با داد و بیداد چی میشد به زن منم میگفتید بیاد . ا زنگ میزدید اون دختر غریب و تنها اونجور با ذوق حاضر نشه . باز چند نفر ادم دیدید خودتونو گم کردید

حالا جلو شوهر خواهرش که از تهران اومده .  انقدر ناراحتم که حد نداره . از یه طرف تازه داشتیم باهم خوب میشدیم باز گند زد . از یه طرف میگم عمرا باورشون شه سرخود رفته . فکر میکنن من یادش دادم . از یه طرف میگم جلو دامادشون زشت شد مامانشو کوچیک کرد