2777
2789

خواهشا بگین چند هفته و چه ویتامینهایی میخورید، من هفته 7 تمام هستم و یدوفولیک و ویتامین دی و ب6 میخورم 

لطفا برای سلامتی پسرم یه دونه صلوات بفرستین☺💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سیزده هفته از همون اول با تجویز دکتر مولتی ویتامین پریناتال میخورم فقط.

به من که نداد شنیرم بعضی دکترا خیلی ویتامین میدن منم واسه همین نگران شدم 

از ۱۶ هفته باید مولتی ویتامین و اهن و کلسیم و دی شروع کنی

البته من کلسیم و دی از اول خوردم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

تا قبل ۱۶ هفته حتما یدوفولیک رو ادامه بده و ۱۶ به بعد اونو قطع کن و مولتی و اهن جایگزین میشه

واسه 3ماه اول اصلا مولتی نیاز نیست.من زیر نظر بهترین دکترم سه ماه اول فقط یدو فولیک و اسید فولیک  و b6 میخوردم

تا قبل ۱۶ هفته حتما یدوفولیک رو ادامه بده و ۱۶ به بعد اونو قطع کن و مولتی و اهن جایگزین میشه

دکتر من هر 20 روز واسم وقت گذاشته و هر سری میرم داروهامو مینویسه حتما ایناروهم بده ...

من ایران نیستم. اینجا به همه همین پریناتالو میدن مگه اینکه مشکل خاصی وجود داشته باشه. یعنی برای ویزیت قبل بارداری که میری میگن بیبی چکت که مثبت شد برو پریناتال بگیر.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
واسه 3ماه اول اصلا مولتی نیاز نیست.من زیر نظر بهترین دکترم سه ماه اول فقط یدو فولیک و اسید فولیک&nbs ...

عزیزم یعنی هم یدوفولیک هم اسید فولیک میخوری؟باهم؟

دکتر من هر 20 روز واسم وقت گذاشته و هر سری میرم داروهامو مینویسه حتما ایناروهم بده ...

اره خود دکتر وقتش بشه میگه

من ماهی یه بار میرم برای کنترل