سلام خانمهای محترم برادرزاده من ۱۴ روزه عمل شده هجده ماه شه مشکل قلبی داشت بعد عمل دو بار احیا شده الان دکتر مغز و اعصاب میگه مغزش آسیب جزئی دیده .نه شیر میخوره نه کسی رو میشناسه.برا سلامتیش دعا کنین ی قل هم داره
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
[QUOTE=97532659]اسیب مغزیشو با چی تشخیص داده ام آر آی داده یا سی دقیق نمیدونم تهران عمل شده من همراهشون نیستم دیشب تلفنی بهم ی چیزایی گفتن .دست وپاهاش تکون میده فقط شیر نمیخوره و نق میزنه