2777
2789
چقدر ........خودت جوابشو بده انشااله . الهی این مادراشون بمیرم من همش باعث جدایی میشن

آره قبلاخیلی عاشقم بودیه هفته اس جداشده ازم حتی یه زنگ بم نزده گوشیشوخاموش کرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شانس پشت شانس من از شوهرم جدا شدنی حالم‌بد نبود اینم ولی کمرمو شکست...

چرا عین من حرف میزنی،،،بخدا منم ب همه میگم کمرمو شکست...وای امروز از خدا ی چیزی خواستم ،،،گفتم فقط همه چیو تموم کن طاقت ندارم

خیلی سخته من خیلی وابستشم خیلی عاشقشم نمیدونم چکارکنم

من عاشقش نیسنم فقط یاد حرفهای دروغش میوفتم میسوزمممم

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
چرا عین من حرف میزنی،،،بخدا منم ب همه میگم کمرمو شکست...وای امروز از خدا ی چیزی خواستم ،،،گفتم فقط ه ...

من الان تاپیک زده بودم امروز مچشو گرفتم شوک بودم اما تقدیرو قبول کردمو از همه حا بلاکش کردم‌در اسرع وقتم یه سیم کارت میگیرم  و یه زندگی جدید شروع میکنم

در تاریخ ۹۹/۹/۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد و در تاریخ ۹۹/۹/۲۸ او خیلی پشیمان خواهد شد و برایم‌زاااار خواهد زد ولی من انقدر شاد خواهم بود که اورا ذره ای هم نخواهم‌خواست!
اگه مادره جداتون کرده نمیدونم والا،،،این مادرا،،چی بگم اخه،،،عقد کرده بودین؟

نه عقدنکردم یه هفته پیش مادرش زنگ زده ب آبجیم ک ماهیچی نداریم به خواهرت بدیم پسرمن هیچی نداره ب من نامزدم گفتم اونم عصبانی شدخیلی گف من خودم کارمیکنم تلاش میکنم رفت ب مادرش گفته چراهمچین حرفی زدی اونم صدتاقسم خورده من نگفتم دروغ میگت هرچی من قسم خوردم باورنکردگف خواهرت دروغ میگه وگوشیروبروم قطع کردمن تاصب پیام زنگ زدم جواب ندادوبراش نوشتم جواب ندی میرم واس همیشه جواب ندادمنم خداحافظی کردم تاامروزازش خبری ندارم نمیدونم واقعارف یانه منم زنگ نزدم ولی میدونم گوشیش خاموشع

نه عقدنکردم یه هفته پیش مادرش زنگ زده ب آبجیم ک ماهیچی نداریم به خواهرت بدیم پسرمن هیچی نداره ب من ن ...

ان شاالله برمیگرده،،یکم قاطی کرده بزاراروم شه،،،این مادرا زیاد قسم دروغ میخورن