2777
2789

من چون ی گهی خورده بود وتوخیابون پیش همسایه ها کتکم زد مهرش ازدلم رفت اما تا ۱ماه گریه میکردم ازخیانتش وداغون بودم ازش جداشدم چندروزاول سخت بود بایه دختر۳ساله ولی فراموش شددیگ

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاسفانه خیلی سخته هرجیم بدباشه دلت تنگش میشه حتی شب خابیدن تنها سخت میشه برای روزای خوبو بدت دلتنگ میشی سختتراز همه نگاهای بقیس و اینکه مسخان خوشبختیشونو توسرت بزنن ک اره ما خوب و خوشیم توجداشدی حالا مثل سگ و گربن تا میفهمن تو حداشدی زندگیشون میشه بهشت و میان میکوبن توسرت اه خاک توسرا

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت

دخترت پیشته ؟

اره

ختم قران وچله میخونم کسی خواست بگه،خانمهادعاکنیدپسرم بیاپیشم یه صلوات برام بفرستید؛😔پسرعزیزم دلتنگتم پارسای من تااخرعمرمجردمیمونم تابرگردی وباخواهرت۳تایی زندگی کنیم😔😔خدایااینهمه دردبرای من زیادمن۲۱سالمه😢😔
میشه بیشتر توضیح بدی از چه نظر سخته ؟ 

نمیدونم ازلحاظ روحی خیلی تحت فشارم یه حالت سردرگمی دارم یه لحظه واسش اشک میریزم دودقیقه بعد ازش متنفرمیشم...بیشترواسه خودم دلم میسوزه که چرا اینجوری شد زندگیم....بااینکه پیش روانشناس میرم ودارو مصرف میکنم

از همیناش میترسم  مثل خر تو گل گیر کردم

تاجایی ک ممکنه تلاش کن بساز نذار بعد طلاق باخودت درگیر شی ک کاش تلاش میکردم اما اگه دیدی اخرین راهه جداشو طلاق همیشم بد نیست من دلتنگیش خیلی اذیتم کرد چون عاشقش بودم اما بعده ها فهمیدم چقد به نفعم شد

معجزم مرداد ۱۴۰۴ میاد بغلم خدایاشکرت