2777
2789
عنوان

بتا منفی و ....

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندوقت بعدش دوباره رفتی ازمایش؟

بعد یکی دو روز شکمم خیلی بزرگ شده بود بخاطر نفخ اوایل بارداری شوهرم گفت شکم درآوردی ورزش کن منم دراز نشست رفتم خونریزی کردم فک کردم پریود شدم ولی کم بود لکه بود تا تقریبا ۱۰ ۱۲روز بعد رفتم سونو دادم که ببینم کیستی چیزی ندارم اونم گفت سالمی باردار نیستی دوباره ۲۰ روز که از اون آز میگذشت رفتم دکتر برا معده ام حالت تهوع و سوزش و ... داشتم گفتم تقریبا ۲۰ روزه پریودم گفت برو آز گفتم دادم منفی بوده گفت باید دوباره بدی دادم رو ۱۰۰۰ بود رفتم سونو تقریبا ۷ هفته بودم گفت قلبش تشکیل نشده یه هفته بعد رفتم تشکیل شده بود

بعد یکی دو روز شکمم خیلی بزرگ شده بود بخاطر نفخ اوایل بارداری شوهرم گفت شکم درآوردی ورزش کن منم دراز ...

واقعا معجزه بود،خدایامیشه برای منم اینجوری اتفاق بیوفته،بازم خداروشکریه دونه گل پسردارم

واقعا معجزه بود،خدایامیشه برای منم اینجوری اتفاق بیوفته،بازم خداروشکریه دونه گل پسردارم

انشالله گلم.من بعد ۳/۵ سال باردار شدم چند روز قبلش پسر جاریم که دنیا اومد همه با ترحم نگام میکردن بعدش برادر شوهرم هی به مادر زن و مادرش اشاره میداد اسفند دود کنن تا من رفتم تو با اینکه بخدا خیلی خوشحال شدم برا نی نیش هزار بارم ماشالله بهش گفتم وقتی هر ماه پری میشدم برام مهم نبود سنی نداشتم گفتم یه ماه دیگه ولی اون ماه رفتم آز منفی شد انقد جیغ زدمو گریه کردم همش قیافه مادرجاریم که با یه نگاه معنی دار اسفندو میچرخوند دورسر بچه و جاریم یادم میومد دلم خیلی شکست بعدش درکمال ناباوری باردار بودم 

بعد یکی دو روز شکمم خیلی بزرگ شده بود بخاطر نفخ اوایل بارداری شوهرم گفت شکم درآوردی ورزش کن منم دراز ...

منم بارداری اولم ک سقط خودبخودی شد،ده روز بعد موعد رفتم بتا بالای۲۰۰ بود.ینی ممکنه چون زود رفتم از،بتام منفی شد؟