2777
2789
من باشم همون نصف شب میخورم  هرشب باید یه خوراکی کوچولو بخورم تا صبح ضعف نکنم.

اخه ساعت ۱۲ بود 

منم اگه چیز سنگین بخورم تا صبح خابم‌نمیبره 

ولی تا بیدار شدم یه ساندویچ زدم بر بدن😁

من مامان شدم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان چندوقته که شبم صبح نمیشه،روزامم به گریه میگذره،کاش اصلابه دنیانمیومدم 

خداهمه جوره منوتوزندگی امتحانم کرد.خیلی سختی کشیدم ولی خودموجمع کردم.ولی فک کردن به اینکه پسرم چیزیش باشه فکرخودکشی میاره توذهنم،خدایاکمکم کن.به بچم کمک کن.

هرجوری دوس داری امتحانم کن ولی بابچم نه.من توانشوندارم

میشه لطفایه صلوات منو مهمون کنید مهربونا😘😘
بچه ها توروخدا دعا کنید امروز اون اتفاقی که میخوام بیفته(اگه صلاحمه) مرسی😢😢😢😢

انشالله صلوات فرستادم برای مشکلت عزیزم هچی به خیروصلاحته همون بشه ایشالله

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

من  دیشب نخوابیدم تا صبح خیانت دیدم وقتی گفتم بهش با کمال پرویی میگه تو اشتباه میکنی فکر میکن ...

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

شب که بماند..... روزهاش هم داره سخت میگذره....

واقعا از ته ته دلم گفتی دیگه دارم کم‌میارم..به مرز دق کردن رسیدم من  

من الان چندوقته که شبم صبح نمیشه،روزامم به گریه میگذره،کاش اصلابه دنیانمیومدم  خداهمه جوره منو ...

خدااااا به فریاد دوستمون برس ای فریادرس  

واقعا از ته ته دلم گفتی دیگه دارم کم‌میارم..به مرز دق کردن رسیدم من    

😭

یه معجزه میخوام. میترسم خودمو ببازم. یه بلایی سر خودم و بچم بیارم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
😭 یه معجزه میخوام. میترسم خودمو ببازم. یه بلایی سر خودم و بچم بیارم

خدا نکنه..خودش کمکمت میکنه ...اصلا به بلا اینا فکر نکن عزیزم مگه قراره چقدر تو این دنیا زندگی کنیم که تااین حد رسیدی ..فکرشم گناهه توکل به خدا کن ...منم داغونم منم خرابم بدجور ولی به اون حد فکرمو نمیزارم برسه ...خداکمکت کنه