2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه چ اخلاق بدی داره بیشتر توضیح بده شاید با مشاوره درست شه

ميگه من تنبلم ميگه من خائنم 

هرچي دوس داره بهم ميچسبونه 

اولش هي گفتم باشه سعي ميكنم زرنگ تر بشم عزيزم 

ديدم بدتر كرد

منم گفتم اره تنبلم اره پيش بياد خيانتم ميكنم

حالا موقعي كه نامزد بوديم دوس پسر سابقم تبريك سال نو داد اونم انگ چسبوند كه شماها با همين 

از دوس پسر قبليم شكايت كرد دادگاهي شديم پرسنت تماسارو درآورد بعد ديد هيچي نيست ولي بازم ميگه تو خيانتكاري

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...

من فردا باید آزمایش تیتر بتا بدم. شونزدهمین روز بعد انتقالمه. یه سقط داشتم، یه ای یو ای و یه انتقال ناموفق. برام دعا کنین تو رو خدا. اگر میشه برای حاجت همه و من صلوات بفرستین.

سلام به همگی امیدوارم که خداوند مهربون دل تک تک شما عزیزان روشاد کنه و غم وغصه های زندگی رو یادتون بره...توکل کنید بخدا.دنیا هنوز قشنگی های خودشو داره پس دلتون رو بسپارید بخدا و سعی کنیدبرای ساختن یه زنگی بهتر وقشنگتر...چنان نماند و چنین نیز نخواهد ماند

دوستای گلم برای پسرم که دو سالشه دعا کنین آزمایش مهم داره فردا خواب به چشام نمیاد بس که گریه کردم نا ...

اللهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم والعن اعدائهم اجمعین

الهی به آب وی حضرت زهرا هیچ مشکلی نداشته باشه و با خوشحالی برگردی خونه و خدا همه  مریضها رو شفا بده.

مني كه قراره عمدي بچه نازنينمو سقط كنم سر طلاق 😢😢😢

هیچ وقت اینکارو نکن.اون دنیا روایت هست که یک نسل میان میگن چرا مارو کشتی؟ما همه قرار بود از نسل آدمی باشیم که کشتیش.

همش باخودت تصورش کن داری یبچه واقعی رو میکشی.اگر با چشم میدیدیش حاضربودی جان رو ازش بگیری؟جانی که خدا داده تو ندادی.از کجا میدونی بکشیش زندگیت بهتره؟تو میدونی یا.خداش؟

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=604627&PostID=25776131#25776131
اونایی که روابط خوبی با همسر دارن بیان به ما هم یاد بدن