2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوابم نمی بره تو فکر خواهرم دکتر بهش گفته مغز بچش کوچیکه معلوم نیست رشد کنه یا نه بچش ۹ماهشه مثل ...

الهی بحق علی اصغر آمام حسین خدا شفا بده و دل همتون شاد بشه 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

منم امشب رو دوست ندارم . همه جا تاریک برقای محلمون رفته تیر برقه که حیاط و روشن میکرد غروب سوخت ـ ماه گرفتگی از یه طرف . شوهرم هم که وم به دقیقه میره جاهای دور و بار میبره . هوا گرمه یه ربع از حموم درومدما ولی حس گرما بهم دست میده لز ساعت ۸غروب گولر رو دور تند یه سر تا الان کار میکته ولی اصلا انگار ن انگار باد گرم میخوره تو صورتم چون جلو در خوابیدم هی باد گرم میاد . خدایا خودت رحم کن طفلی خواهرشوهرم بعد ی ماه اوند خونه ما بعد ایتجوری شد . هر سری میاد یه چیز میشه یا زلزله یا سیل . بهش میگم ای بدقدم کلی میخنده میگ دفعه بعد با امکانات بیشار میام اتش فشان میارم یا زمین دهن باز میکنه غورتتون بده و تامام 

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤
انشاا... ب حق فاطمه زهرا شفا پیدا کنه حیلی سخته اگه این علائمی ک شپا میگی رو داره احتمال زیاد فلج م ...

نمیدونم به خدا به تازگی شیشه رو هم نمیگیره خواهرم میشینه با سرنگ بهش شیر میده نمیتونی وقتی خواهرم تو این حالت میبینم چیکار میشم تو دلم میگم چه صبری داری خواهرم از وقتی این بدنیا اومده تنهایی جایی نرفته چون کسی نمیتونه بچشو نگهداری کنه به غیر خودش ۴ماهه اصلاح از وقتی گردن نگرفته میگه دل ندارم همش تو خونست ممنون از همدردیت