2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله قبول میشی 😘برا منم دعا کن قبول بشم😢

ان شا الله عزیزم . رشته ت چیه؟ 

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
استرس ب دلت را نده تو تلاشتو بکن انشاالله که قبول میشی  چه ازمونیه مگه؟

اموزش پرورش

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
بچه منم خیلی پایینه استراحت میکنم و استرس به خودم و بچه نمیدم،نگران نباشید انشالله که با استراحت میر ...

شمام حس فشار به واژن دارید؟

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

عزیزم سرکه و گلاب به نسبت ۱ به ۳ علااااااج دردته قاطی کن با پنبه بزن به تنت من ۱۰ ساااااال درگیر ک ...

مرسی مهربونم حتماااا فردا امتحان میکنم....خداخیرت بده

برای واقعی شدن تیکرم صلوات میفرستین دوستای عزیزم🥰
دختر کوچیکم یه سالو نیمشه دختر بزرگم ۸سالشه همش با شیشه دختر کوچیکم آبو اینا میخوره هر کاریم میکنه ا ...

ای جااااااااااانم

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊
ی قاشق غذاخوری سرکه با ی قاشق اب قاطی کن با ی دستمال یا پنبه ای بمال رو پوستت در ان واحد خارششو میند ...

فدات مهربونم ممنون...خداخیرت بده...فقط فرق نمیکنه چه سرکه ای باشع؟

برای واقعی شدن تیکرم صلوات میفرستین دوستای عزیزم🥰
استرس ب دلت را نده تو تلاشتو بکن انشاالله که قبول میشی  چه ازمونیه مگه؟

ازبچگی اینطوربودم که باید خیالم  حداقل هم ک شده اسوده باشه و بشینم پای کتاب. یکم ک اذیت باشم دیگه درس توسرم نمیره.اینم امروز الکی الکی جگرمو خون کرد.. خون کردنش ب درک. بدتر قهر هم میکنه بی محلی هم میکنه  . کجای دلم بذارمش اخه؟ منم حساس و دلرحم.نمیتونم ببینم یکی با اخم و قهر تو خونه راه میره و...

من امارم،ولی آموزش و پرورش که هنوز آگهی نزده

شهریورِ