2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رفتی دکتر؟ بهتر شدی؟ 

وااااااااااااای فدای مهربونیت بشمم من......اره عزیزم صبح زود رفتم دکتر و بهم امپول زود...خداروشکرخیلیییییی بهترشدم...گفت از قرص های تیروییدمه ک بهش الرژی داشتم دیگه قرص هام رو عوض کرد....ممنونم ازت

برای واقعی شدن تیکرم صلوات میفرستین دوستای عزیزم🥰
کیا امشب خوشحالن 

از دیشب بهترم. هر چند کل امروز ناراحت بودم و اتفاقهای بدی افتاد برام.از شدت ناراحتی، دختر معصومم رو کتک زدم. مشکل هام به قوت خودشون باقی هستن. هنوزم ناراحتم.  ولی خدا رو شکر دیشب علاوه بر مشکل هام یه ادم مزخرف خونمون بود که الان نیست. 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
کیا امشب خوشحالن 

عزیزم امروز تموم صفحات تاپیکت رو خوندم .بقیه هم مشکلات دارن. سختی برای همه هست. یکم اروم تر شدم. ولی برام دعاکن لطفا. من خیلی فکرای بد به سرم میزنه. دعا کن خدا بهم صبر بده

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من دکترم واس قبل بارداریم گفت بخور وزن کم کن من با اون 8کیلو کم کردم  

ازاد گرفتی از داروخونه؟؟

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️