2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☘️سلام دوستان ببخشید ک حرفم نامرتبط با موضوع. خواهش میکنم اگر کسی اینجا آبادانی هست ک توی آموزش و پرورش آشنا داشته باشه بهم معرفی کنه. خیلی نیاز دارم واسه ی کارم. دعاتون میکنم❤️🙏🙏

انشالله خواسته دلت باصلاح خدا یکی باشه ازخدامیخوام ب زودی زود ارامش وراحتی بیاد سراغت وتنش وا ...

ممنونم از دعای قشنگت گلم ایشالا شما هم همیشه دلتون شاد لبتون خندون باشه دیشب حوصله گوشی نداشتم گذاشتمش کنار.

😊😊
عزیزم‌خیلی ناراحت سدم وقتی کامنتتو خوندم ...ان شالله خدا بهترین هارو برای داداشت در نظر بگیره

مرسی گلم فعلا که موندگار شده تا شنبه سند بابام ۳دونگ بود یه سند ۶دونگ به بدبختی پیدا کردیم تا رفتیم قاضی رفته بود تادشنبه نمیادش قاضی

هیچ وقت اینکارو نکن.اون دنیا روایت هست که یک نسل میان میگن چرا مارو کشتی؟ما همه قرار بود از نسل آدمی ...

نه تومیدونی صلاحش چیه چرافکرمیکنین سقط گناهه ولی اگه واردیه زندگی بشه که پدرمادرش جداشدن خوبه این حرفای کلیشه ایوجمع کنین مسخرشودراوردن

من  حالا مگه امشب میگذره چون الویه درست کردم دلم میخاد بخورم ولی دیزوقته حالم بد میشه  د ...

من باشم همون نصف شب میخورم

هرشب باید یه خوراکی کوچولو بخورم تا صبح ضعف نکنم.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم