کائنات وجودی واحد است همه چیز و همه کس با نخی نا مرئی به هم بسته اند .مبادا آه کسی را برآوری، مبادا دیگری را به خصوص اگر از تو ضعیف تر باشد بیازاری .فراموش نکن اندوه آدمی تنها در آن سوی دنیا ممکن است همه انسان ها را اندوهگین کند و شادمانی یک نفر ممکن است همه را شادمان کند.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من تازه متوجه شدم شوهرم مواد مصرف میکنه خیلی کم...من حتی شوهرم تابحال جلو من سیگارم نکشیده...اگ کسی ...
عزیزم ...شوهرمنم اعتیادداشت توعقد متوجه نشدم به قول شما یه سیگارهم نمیکشید بعد شش ماه فهمیدم شش سال تمام بااعتیاد زندگی کردم الان خداروشکر پاک شده ۴ ساله دیگه مواد رو گذاشته کنار
دکتر احمقه که بهت میخنده. من که به هر خانومی که تجربه بارداری داره اینو گفتم قشنگ میفهمن چی میکم و ه ...
آخه تو بارداری های قبلی همچین تجربه ای نداشتم
دکتر میگه شاید دستشو می کنه
دگتر شما گفته چیه ؟
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
منم ی پسرم با ۱۰۰۰ تا سوال و درد و دل ک نیاز دارم به خواهرم بگم اما خواهری ندارم . تو این سایتم واسه اینکه درد و دل کنم و کمککنم و تو حرفه خودم یعنی بیزینس و یا تو روانشناسی کمک کنم . اینجام ک داستان های طنز و بخونم شاید حالم بهتر شه . من توی تایپیک های زنونه نمیرم ، توی عکس بازی هاتون نمیرم ، به ذات مرد وقیح وامثالهم تف میندازم . منم داداشتونم ،پس توهین نکنید بابت حضورم . و اینم بگم ک سنم کمتر از خیلیاس اما سن عقلیم بخاطر نحوه بزرگ شدنم ۳۱ ساله پس ازم سن نپرسید لطفا ک چن سالمه چون هرجا گفتم بعدش تهمت دروغ و عقده و ... بهم بستن پس از گفتن سن معذورم و فکر کنید دارید با ی مرد ۳۱ ساله حرف میزنید
امروز دیدم همه دوستام با دوست پسر یا شوهراشون خوشن.دلم گرفت از تنهاییم.
اوناهم چند وقت دیگ شکست عشقی میخورن اشکشون درمیاد . ی جمله دارم کدب دوستامم میگم به شما هم میگم تا وقتی عاشق نشدی سینگل باش
منم ی پسرم با ۱۰۰۰ تا سوال و درد و دل ک نیاز دارم به خواهرم بگم اما خواهری ندارم . تو این سایتم واسه اینکه درد و دل کنم و کمککنم و تو حرفه خودم یعنی بیزینس و یا تو روانشناسی کمک کنم . اینجام ک داستان های طنز و بخونم شاید حالم بهتر شه . من توی تایپیک های زنونه نمیرم ، توی عکس بازی هاتون نمیرم ، به ذات مرد وقیح وامثالهم تف میندازم . منم داداشتونم ،پس توهین نکنید بابت حضورم . و اینم بگم ک سنم کمتر از خیلیاس اما سن عقلیم بخاطر نحوه بزرگ شدنم ۳۱ ساله پس ازم سن نپرسید لطفا ک چن سالمه چون هرجا گفتم بعدش تهمت دروغ و عقده و ... بهم بستن پس از گفتن سن معذورم و فکر کنید دارید با ی مرد ۳۱ ساله حرف میزنید
اینقدر استرس قبولی دانشگاهمو دارم که خیلی وقته درست نخوابیدم.دیشب خیلی گریه کردم التماس گردم به خدا که کمکم کنه چون خیلی خیلی مهمه برام بحث کل زندگیمه نه فقط اینکه بخوام رفته باشم دانشگاه و بس...
تو رو خدا دعام کنید خیلی تاثیر داره تو زندگیم😓😓😓😢😢😢😢