2777
2789
عنوان

کیا ماه اول اقدام باردارشدن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 55 پست
من این سری دکتر واسم تاریخ اقدام نوشت ببینم بگیره یا نه.یه روز عقب زدمه بی بی چک هم زدم منفی بود.با ...

اره من دیروز کیت زدم دوتا خط پررنگ افتاد دیروز دیشب اقدام کردم

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت چی بوده رفتی دکتر

مشکوک ب تنبلی ام 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
منم تنبلی شدید دارم...ولی این ماه با دارو فولیکول21داشتم

داروت چیه؟ 

من فقط روزی دوتا متفورمین میخوردم فولیم 18 بود

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
منم تقریبا ماه اولم بود... دوماهم چندبار فقط اقدام داشتیم ولی جدی نبود... این ماه باردار شدم فک کنم ...

بسلامتی😻روز تخمک گذاریتو میدونستی 

من دخترم رو ماه اول اقدام

فقط شب ده سیکل یکبار اقدام داشتم . شب ۱۶ یا ۱۷ هم سونو گفته بود شب تخمک گذاری ام هست . اما اسپرم خوب بود زنده مونده بود تا اون شب .

البته ثرار بود تا اون شب یه شب در میون اقدام باشه ولی پدربزرگ همسرم فوت شد و نتونستیم . 

ولی همون یکبار گرفت

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
داروت چیه؟  من فقط روزی دوتا متفورمین میخوردم فولیم 18 بود

از روز 5پریود شبی دوتا کلومفین و سه ماه هم متفورمین خوردم

ممنون اره تقریبا روز 13-14 سیکلم بود

چ خوب امیدوارم منم بشم این.ماه حوصله دکتر رفتن ندارم بخدا 6ماهه دارم میرم و میام برام دعا کن😣