2777
2789
عنوان

کیا ماه اول اقدام باردارشدن😍

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 55 پست
خوبه..من روز 14....سایزش 21بود دکتر بهم امپولhcgداد منم زدم گفت اقدام کن

بعد آزمایش ما رفتیم مسافرت اصلا نشد برم پیش دکترم 😭😭😭

یعنی بمنم آمپول میداد؟؟؟ 

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد آزمایش ما رفتیم مسافرت اصلا نشد برم پیش دکترم 😭😭😭 یعنی بمنم آمپول میداد؟؟؟ 

اره بهت میداد تخمکت ازاد میشد باید میرفتی😣

دوست عزیزم واسه حاجت دلم صلوات میفرستی🙏...خیلی گناه دارم😢...ممنونتم رفیق❤
اره بهت میداد تخمکت ازاد میشد باید میرفتی😣

خودش آزاد نمیشه؟؟؟ 

ای بابا 😭😭😭

استارتر در مورد مشکلش با همسرش میگه بعد خیلی ها میگن بی محلی کن خواهررر😐 خیلی دوست دارم در جواب اینا این جمله معروف و بگم : ای که عزرائیل بهت محل بذااااره خواااهر 😁
اره واقعا الان ماهه سومم هنوز باردار نشدم برا دومی

اوففف😤😤😤چقد طول میکشه..سونوی واژینال دادی؟

من.... همیشه فولیک میخوردم چه مجردی چه متاهل شدم  بعد که قرار شد نی نی دار شیم ازمایش دادم کم ...

خداروشکر

بدون دکتر

بله. اخه تازه ازدواج کرده بودم جلوگیری نکرده بودم که به قول مادربزرگم رحم قهر کنه

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
ن اصلا دکتر نرفتم تاحالا. فقط خودم از داروخونه یدوفولیک گرفتم روزی یکی میخورم. 

ید فولیک ک تاثیری نداره برو دکتر بهت دارو میده فولیکولت رشد میکنه روز تخمک گذاریتم میدونی

روزای تخمک گذاریتو میدونی

من این سری دکتر واسم تاریخ اقدام نوشت ببینم بگیره یا نه.یه روز عقب زدمه بی بی چک هم زدم منفی بود.با کیت تخمکگذاری میتونی روز تخمکگذاریتو بفهمی

بالاخره مامان شدم😍