2777
2789

میگم این حرکت موج شکمشو چجوری باید بریم واقعا من اصلا بلند نیستم ربطیم به چربیم نداره ها همه با هر استایلی میتونن برن من نمیفهمم قلقش چیه ک از زیر استخون سینشون موج موج میدنش منم میخام یادبگیرم بگید چوجوری

سعی کن با شکمت دایره بکشی

اینو یاد بگیری بقیشم یاد میگیری

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عضله شکمتو بده تو همزمان ی ذره بدنتو بده جلو باسنتو کم کم بده عقب عضله رو آروم رها کن همزمان باسنتو برگردون ب حالت اول

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

باس ن و میتونی بلرزونی؟😂😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

باسن رو فکر کنم با پاها میلرزونن

چجوری میشه اونوقت؟

رقص عربی و دوس دارم یاد بگیرم ولی خیلی سخته

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

عضله شکمتو بده تو همزمان ی ذره بدنتو بده جلو باسنتو کم کم بده عقب عضله رو آروم رها کن همزمان باسنتو ...

لامصب نمشه هرچی سعی میکنم شل کنم شکممو اصلا مدل رقص اصلی نمیشه حس میکنم شکمم از سنگه 

ازین میسوزم ک با یه شکم گنده هم این حرکتو میرن بعضیا منه خنگ نمیفهمم چیع نکتش 

چجوری میشه اونوقت؟ رقص عربی و دوس دارم یاد بگیرم ولی خیلی سخته

حالا ببین اومدی از کی میپرسی خخخ بابا من خودم در حال یادگیریم خخخ

باید رو پنجه واستی بعدش تند تند هی یه ذره یه پاشنتو بدی پایین بعدش اون یکی دیگه زیادم نباید پات بیاد پایین بعد ک یاد گرفتی باید تند تند اینکارو انجام بدی ک نتیجش لرزش بلسن میشه

لامصب نمشه هرچی سعی میکنم شل کنم شکممو اصلا مدل رقص اصلی نمیشه حس میکنم شکمم از سنگه  ازین میس ...

ببین من الان نشستم رومبل دارم میرم خخخخ

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
تتافطططط خخخخخخ ازت بدم میاد  منم میخام یاد بگییییرم پز پزی خانننننم خخخخ

😈😈

کاری نداره ک تمرین کنی میتونی ویدیو ببین

حالا ببین اومدی از کی میپرسی خخخ بابا من خودم در حال یادگیریم خخخ باید رو پنجه واستی بعدش تند تند ه ...

😆😆😆😈