2777
2789
عنوان

دوسش دارم..

982 بازدید | 48 پست

سلام من19سالم هست ... و عاشق یکی از همکلاسی هام تویه دانشگا شدم اونم۱۹ سالش هست میگه منو میخاد البته یکسال قبل همو میشناختیم و الان یکی دوهفته است که باهمیم‌... امشب بهم گفت ک دوس داره بیشتر باهم رو در رو حرف بزنیم و فقط با چت نمیشه همو شناخت ... ولی من خانوادم خیلی سنتی هستن یعنی شرایط بیرون رفتن باهاش رو ندارم ... دانشگاهم به زور بتونم ببینمش و ممکنه نتونم خیلی باهاش حرف بزنم چون منطقه ما کوجیکه و زود حرفا میپیچه ‌... امشب بهم گفت که یا باهم حرف بزنیم یا جدا بشیم‌....😔😔😔 لطفا بگید من چیکار کنم!خیلی دوسش دارم و دلم باهاشه ... من تو شرایط خیلی سختی هستم اگ اون نباشه خیلی زندگیم سخت میشه....

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بگو جداشیم

واقعا؟!😔

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
واقعا؟!😔

اره وقتی یذره شرایطتو درک نمیکنه همین اول کاری حرف جدایی میزنه بنظرت این بدرد میخوره؟؟؟

پس فردا ازدواجم بکنی تایچیزی برخلاف میلش باشه میگه جداشیم...بنظر من اکه این حرفو زده کاملا قیدشو بزن

بعدا ک بزرگتر شدی پشیمون میشی ک چرا عمرت بجای عشق و حال ب پای دوستی بااین پسر ریختی هرچیم بخوایش

اگ واقعا دوست داشته باشه شرایطتو درک میکنه

میگه برام خیلی سخت هست ببینم کسی رو که دوسش دارم ولی نتونم باهاش حرف بزنم میگه دوس دارم ببینمت...

😔😔😔 با اینکه من بهش گفتم اگ یکسال هم نبینمت باز خیلی زیاد دوست دارم 

این فقط میخاد باهات باشه  ازدواجی نیس حواست باشه  چون اردواجیا ایطور نمیگن

جدی ؟! میشه بیشتر راهنماییم کنید

اره وقتی یذره شرایطتو درک نمیکنه همین اول کاری حرف جدایی میزنه بنظرت این بدرد میخوره؟؟؟ پس فردا ...

هوم گفت  من رابطه ای میخام که تهش خراب نشه و با چت چقدر میتونیم با  اخلاق هم اشنا شیم... منم بهش گفتم که خب الان منظورت اینه یا بیا رو در رو حرف بزینم یا نمیدونم تهش چی میشه اونم دیگه هیچی نگفت و گفت برم شام و شب بخیر

هوم گفت  من رابطه ای میخام که تهش خراب نشه و با چت چقدر میتونیم با  اخلاق هم اشنا شیم... م ...

ودتو کوچیک نکن 

بعدم مگه نمیگی توشهر کوچیکی الکی ابروتو بخاطر این ازبین نبر

توهنوز سنی نداری میدونم سخته فراموش کردن عشق و عاشقی و این حرفا

ولی خودتوسرگرم کاردیگه کن بگو من دوست دارم ولی  نمیتونم این خواستتو قبول کنم و خداحافطی کن مطمعن باش اگه عاشقت باشه نبالت میاد تابهت برسه اگم قصدش لذت و ایناس ک دیگه میره سراغ یکی دیگه ک چ بهتتتر

جدی ؟! میشه بیشتر راهنماییم کنید

عزیزم شوهر من ترم بالایی بود 

میخاستم 

شیش ماه جوابشو به زور میدادم 

گفتم بیرون نمیتونم بیام گفت میفهمم 

گفتم کسی نباید بفهمه، هنوزم قسم میخوره که اون موقع به کسی نگفت 

وقتی میگه اگه نمیای پس جدا شیم ینی عاشقت نیست 

فقط ازت خوشش اومده و بدش نمیاد یه مدت باهات بچرخه 

جدی رو چیزی که فکر میکنی درستتره بمون 

در ضمن حالا وقت زیاد داری 

این کیسا میان و میرن فقط سابقه تو رو خراب میکنن که فردایکی دیگه ازت خوشش بیاد بشنوه قبلا با فلانی بودی دیگه نیاد 

ودتو کوچیک نکن  بعدم مگه نمیگی توشهر کوچیکی الکی ابروتو بخاطر این ازبین نبر توهنوز سنی نداری ...

ممنونم😔

عزیزم شوهر من ترم بالایی بود  میخاستم  شیش ماه جوابشو به زور میدادم  گفتم بیرون نم ...

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم😔😔😔😔😔

واقعا نمیدونم باید چیکار کنم😔😔😔😔😔

همینی که گفتن 

اون اگه بخادت شک نکن شکک نکککن ولت نمیکنه 

اینو بعد هفت سال دانشجویی و ديدن رابطه بچه ها و عشقا و به هم زدنا و.. ازدواج خودم که با هم دانشگاهی بود میگم بهت 

همینی که گفتن  اون اگه بخادت شک نکن شکک نکککن ولت نمیکنه  اینو بعد هفت سال دانشجویی و دي ...

الان میشه لطفا دقیق بهم بگید چیکار کنم و چی بگم بهش؟!