2777
2789
خواهش میکنم اول خواست خدا بود  نزدیک 10 کیلو کم کردم با پیاده روی البته تو یکسال  و قرص مت ...

من چهار ماه پیش آمپول سینال اف و HMG ,HCG و قرص هایی که گفتیو استفاده کردم

دکترم سونو گرفت و گفت مشکلت حل شده برو اقدام کن و هر وقت باردار شدی بیا 

این ماه ۱۲روز از سیکلم گذشته میخام برم آزمایش

نمیدونم این دفعه چ مشکلی پیش اومده 😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چهار ماه پیش آمپول سینال اف و HMG ,HCG و قرص هایی که گفتیو استفاده کردم دکترم سونو گرفت و گفت مش ...

انشالله که مشکلی نیست  و به زودی خبر خوش بارداری تو می گی. بنظرم فقط بیخیال باش  توکل کن به خدا. به من هر کی میگفت بیخیال باش میگفتم مگه میشه فکر نکرد درست تو اسفند ماه بود که گفتم اینماهو بیخیال  بعد عید میرم دنبال درمان که حامله شدم. 

ولی نمیدونستم حاملگی اینقدر استرس داره

خدایا فقط به امید تو. 
شما هم متفورمین مصرف میکردین قبل بارداری؟  تو بارداری هم ادامه دادین؟

من نه حدود یک سال و‌نیم بود کلا دارو شیمیایی نمیخوردم و گیاهی مصرف میکردم

دقیقا وقتی بیخیالش شدم فهمیدم  

خدایا بعد سه سال انتظار فقط میتونم بگم شکرت عااااااشقتم خدا جوووونم😍😘
من نه حدود یک سال و‌نیم بود کلا دارو شیمیایی نمیخوردم و گیاهی مصرف میکردم دقیقا وقتی بیخیالش شدم فه ...

من هم گیاهی هم شیمیایی هیچکدوم اثر نکرد. ولی متفورمین اکثرا مصرف میکردم. 

خدایا فقط به امید تو. 
من  تا قبل بارداری متفورمین مصرف میکردم با شروع بارداری قطع کردم. فشارم هم لب مرزه از 12 ...

آها نه من قبل بارداریمم قرصی مصرف نمیکردم 

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻
من  تا قبل بارداری متفورمین مصرف میکردم با شروع بارداری قطع کردم. فشارم هم لب مرزه از 12 ...

عزیزم چی شد تو بارداری ب تنبلی تخمدان دیابت کرفتید یا نه اخه منم تو اقدامم وزنم ۷۵ میترسم 

عزیزم چی شد تو بارداری ب تنبلی تخمدان دیابت کرفتید یا نه اخه منم تو اقدامم وزنم ۷۵ میترسم

سلام عزیزم ـ ببخشید دیر جواب دادم پست شمارا الان پیدم 

نه من دیابت بارداری نگرفتم ـ 

خدایا فقط به امید تو. 
سلام عزیزم ـ ببخشید دیر جواب دادم پست شمارا الان پیدم نه من دیابت بارداری نگرفتم ـ

خدارو شکر عزیزم من الان وزنم کم کردم شدم ۶۵ ولی باردار نشدم این ماه هم پریود شدم بچه دوم هست شما بعد چند مدت اقدام باردار شدین

خدارو شکر عزیزم من الان وزنم کم کردم شدم ۶۵ ولی باردار نشدم این ماه هم پریود شدم بچه دوم هست شما بعد ...

سلام ببخشید دیر جواب دادم 

من بچه. اولم بود حدود اسالو خورده طول کشید

خدایا فقط به امید تو. 
ممنون گلم الان باردارم ولی خونریزی کردم هماتوم بارداری دارم تو استراحت مطلق هستم

خداروشکر که بارداری  ، انشالله  بسلامتی زایمان کنی و نی نی را سالم بغل کنی. 

خدایا فقط به امید تو.