2777
2789

🔹راننده‌ای که گفته می‌شود پس از مشاجره با همسرش اقدام به زیر گرفتن چند نفر در منطقه گردشگری «چشم‌ اعلاء» دماوند کرده بود٬ بازداشت شد.

🔹این فرد شامگاه گذشته گروهی از گردشگران را زیر گرفته و متواری می‌شود که پس از ساعتی از سوی ماموران پلیس در خانه‌اش بازداشت و راهی بازداشتگاه شده .......نرید رو اعصابشون  دیگه مرسی اه

اون اقا کلا مشکل روانی داشته

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين موضوع ربطي ب اين عنوان نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

مگه زنش رفته رو اعصابش؟؟ یه چیزی بگید ادم دلش نخواد بزنتتون.

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

همینجوری مشکلات اقتصادی زیاده

بعضی خانما هم که فقط غر میزنن و دنیا رو از شوهرشون میخوان فقط

بندگان خدا گاهی واقعا حق دارن عصبی باشن

نه در این حد ولی کلی میگم

خانمه میشینه تو خونه زیر کولر به فکر اینه جاری و فلانی چی خریدن 

شب به جای روی خوش فقط تیکه بار شوهرش میکنه

بیاین یه کم باهاشون مهربون تر باشیم

(البته اونایی که خوبن😁)

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙