2777
2789
عنوان

برخورد با خواهر همسره آینده

141 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها من با یه اقا پسری در ارتباطم که واقعا همو دوست داریم و قصدمونم ازدواجه..من با هیچکدوم از اعضای خانوادشون برخوردی نداشتم تا اینکه خواهرشو تو باشگاه دیدم اولین بار که خجالت کشیدم برم سمتش دفعه بعدشم یه سلام و علیک کلی کردم و رد شدم ..میشه راهنماییم کنیم چطور باهاش برخورد کنم که بتونم ارتباط صمیمانه ای باهاش برقرار کنم و به دلش بشینم؟من اعتماد به نفس پایینی دارم وبه همین خاطر نمیتونم برخورد خوبی داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خواهر شوهر ارتباط صمیمانه نیازی نیست داشته باشی. سنگین باش. نه خشک نه خیلی صمیمانه. محترمانه. 

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...
اصلا سعی نکن به دلش بشینی خودتو بالا بگیر زیاد محلش نده همون سلام علیک کافیه کاملا هم رسمی باش بزار ...

اخه اون اصلا اهل این حرفا نیست حتی خودش سعی کرد باهام ارتباط برقرار کنه

اخه اون اصلا اهل این حرفا نیست حتی خودش سعی کرد باهام ارتباط برقرار کنه

هر چقدر هم که اون روی خوش نشون بده تو خیلی سرسنگین باش اون باید خودشو خوب نشون بده با تو از در رفاقت وارد شه و تورو بشناسه و بره به داداشش ریپورت بده پس همین اول کار نوکشو قیچی کن 

یعنی حفظ اخترام

دقیقا بزار یه دیوار بینتون باشه. حربم خصوصی. احترام دوطرف حفظ بشه. اینجوری دخالت ها هم کمتره.

دلت که گرفت.../ دیگر منت زمین را نکش.../ راه آسمان باز است؛‍‍‍‍‍‍‍ پر بکش.../ او همیشه آغوشش باز است.../ نگفته تو را می خواند.../ اگر هیچکس نیست؛ خدا که هست...