2777
2789

من تقریبا یکسالو نیم دارم زندی میکنم با جاریها و پادر شوهر سعی کن زودتر مستصل بشی اما تجپربه خودمو میگم.نه بزار صدای خندتو بشنوه نه صدایگریه اتو 

انگار همسایه اید از اول راه نده بهش و در اوج احترم هسایگی کنید ب امید روزی ک مستقل بشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرصم میده اخه. . یه ماهه اومده . با مادر شوهرم همسایه ایم الان اون شده عزیز دوردونه منم. همش حرص میخ ...

واسه خودت زندگی کن.چه فرقی میکنه کی عزیز دوردونه باشه.مهم اینِ که خودت از زندگیت لذت ببری.حالا هرکی عزیزتر باشه مگه کاپ قهرمانی میدن بهش؟

خاهر شوهر ندارم عوضش چهار تا جاری دارم . با کوچیکه هر چی خوب شدم به خدا جا خاهرم دونستم بدتر شده الان هیچ مشگلی هم نداریم ولی منو میبینه روشو میکنه اونور . منم نمیتونم اونجور باشم . الانم اینم یه جور دیگه دلم میخاد ازشون دور باشم ولی مادر شوشوم نمیزاره میگه بچه هام جدا نباشن

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون
من تقریبا یکسالو نیم دارم زندی میکنم با جاریها و پادر شوهر سعی کن زودتر مستصل بشی اما تجپربه خودمو م ...

سعی میکنم خنده هامو بشنوه اما بحثمو نه . اما نمیدونین دلم پره برادر شوهرمم مث خودش حسودهرا یه جریانی شد باعث شدن بعد پنج سال من قهر کنم برم خ بابام 

حرصم میده اخه. . یه ماهه اومده . با مادر شوهرم همسایه ایم الان اون شده عزیز دوردونه منم. همش حرص میخ ...

واااای حسادت داره موج میزنه عزیزم این حس هارو از خودت دور کن خوب بالاخره تازه عروسه بیشتر باید تحویلش بگیرن دیگه اونم جز این خانواده هست نمیشه شما بری اون نیاد باید روی خودت و خوبیهات کار کنی

واااای حسادت داره موج میزنه عزیزم این حس هارو از خودت دور کن خوب بالاخره تازه عروسه بیشتر باید تحویل ...

وای عزیزم از قدیم گفتن نزار کسی از حال تو خونت خبر پیدا کنه عزیزم.

این که بهت میگم نزار خنده هاتو بنوه روی تجربه شخصیمه همه اینجور نیستن هستند ادمایی که حال خوب بقیه خوشحالشونمیکنه اما من باهمه ی احترام و ادبی که برای خانواده همسرم قائل بودم و اینکه نرفتمو بیام و قاطی نشدم از بعد عروسیم انقدر انرژی منفی جاریهام دنبالمه ک نگو .پس سعی کن برای خودت زندگی کنی نزار هیچکس بفهمه از حالت

خودت ک خوب باشی ناخوداگاه جذبت میشن سعی کن رواعتمادبنفست کار کنی دوستم کتاب بخون کتابای روانشناسی ...

منون . دیگه چطوری باشم تو جمعشون ؟الان پدر شوهرم تازه فوت شده هرروز همشون میان اینجا من دوس ندارم برم به ن)تون چن روز یه بار برم؟

منون . دیگه چطوری باشم تو جمعشون ؟الان پدر شوهرم تازه فوت شده هرروز همشون میان اینجا من دوس ندارم بر ...

هروز

م ک خواسی بری برو برای احترم گذاشتن ب همسرت و خانوادش ااما در حد سر زدن بعد بگو ببخشید فلن کارو دارم فقط گفتم بیم حالتونو بپرسم ی سر بنم بر 

مادر شوهرت دختر نداره داغ همسر دیده سخته بهش سر بزن برای خدا