2777
2789

من تازه باردارشدم میخوام ی دکتر خوب انتخاب کنم ک باتجربه و دلسوز باشه لطفا اگه تجربه ای دارین بامنم درمیون بگذارین

نظرتون روهم راجب دکتر نفیسه انصاری بگین

واسه کشتی های بی حرکت ،  موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕     پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا مبارکه . ان شاالله به سلامتی زایمان کنی

دوما دکتر نفیسه انصاری رو نمی شناسم ولی یه مریم انصاری می شناسم که قبلا رفتم پیشش و اصلا راضی نبودم

خودم تو بارداری نوشین جهرمی زاده می رفتم . تو عسگریه هم ایشون سزارینم کرد . فوق العاده راضی ام ازش . همیشه دعاش می کنم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

اولا مبارکه . ان شاالله به سلامتی زایمان کنی دوما دکتر نفیسه انصاری رو نمی شناسم ولی یه مریم انصاری ...

مرسی عزیزم

ددمورد زایمان طبیعیش هم چیزی شنیدی

واسه کشتی های بی حرکت ،  موج ها🌊 تصمیم میگیرن❕     پس جهت زندگیت روخودت تعیین کن🌬

اولا مبارکه . ان شاالله به سلامتی زایمان کنی دوما دکتر نفیسه انصاری رو نمی شناسم ولی یه مریم انصاری ...

😶😶😶😶والا جهرمی ک هر چی من دیدم شکایت داشتن ازش

خودمم ۶ ماه پیشش رفتم معدمو داغون کرد

فقط پيش خورشيد عراقي نرو!

دکتر رقايي عاليه براي سزارين هم کارش حرف نداره

عسگریه و سینا اما عسگریه عالیه ب نظرم اتاق خصوصی ها

مطمعنی الانم عسگریه هست اخه من تولیست پزشکای عسگریه اسمش روندیدم شماالان پیش این خانوم میرین

ب کسی برنخوره ولی عزیزم بخش عمومی زایشگاه بیشتر مال افغانی هاس

ldrبگیر 

خیلی عالیه 

من عسگریه رفتم سر بچه اولم 

سر دومی هم میخوام برم

ال دی آر قیمتش ۲۲۰۰

ال دی آر و وی آی پی ۲۵۰۰

من ک دو تا رو میگیرم 

دفعه قبلم عالی بود

مرسی عزیزم ددمورد زایمان طبیعیش هم چیزی شنیدی

من خودم آشنا ندیدم پیشش زایمان طبیعی کنه ولی تو یه پیج اینستا دیدم تعریف زایمان طبیعی ایشون رو کرده بودن ! من فقط برای سزارین که پرس و جو کردم دیدم همه راضی هستن و خودمم ایشون رو با تحقیق انتخاب کردم

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

من دکتر خوشه مهر رفتم عالی بود واسه سزارین خودم و خواهر شوهرم یه خواهر شوهرای دیگم هم طبیعی براش انجام داد راضی بود،مطبش روبروی درمانگاه بیمارستان صدوقی هست،یکی هم خیابون جی،بیمارستان صدوقی و خانواده و زهرای مرضیه هم میره