2777
2789
عنوان

اسیدفولیک قبل ازبارداری!!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 24 پست
یعنی ۵/۶ماه قبل ازبارداری شروع کنم اسیدفولیک مصرف بشه مشکلی نیست؟؟؟

شمارو نمیدونم . من رفتم دکتر شهریور بود . دکتر گفت اقدام کن . اینم بخور . منم شروع کردم به خوردن قرص ولی اقدام به مشکل خورد . خلاصه هر شب میخوردم تا اسفند که باردار شدم . بعدش ازمایش دادم دکتر گفت دیگه نیازی نیست بخوری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمارو نمیدونم . من رفتم دکتر شهریور بود . دکتر گفت اقدام کن . اینم بخور . منم شروع کردم به خوردن قرص ...

اها پس شمابدنتون دیگ نیازنداشته ک گفته قطع کن...منم ازمردادشروع میخام کنم بخورم.خیلی دوستدارم بچم یااردیبهشتی بشه یا دی ماهی😕اینجوری باید کی اقدام کنم شمامیدونی؟؟؟؟؟

اها پس شمابدنتون دیگ نیازنداشته ک گفته قطع کن...منم ازمردادشروع میخام کنم بخورم.خیلی دوستدارم بچم یا ...

خیلی سخته بخوای یه ماه خاصی به دنیا بیاد ممکنه زودتر از موعد به دنیا بیاد . حساب کتابت درست از اب درنیاد . واسه دی ماه که دیگه الان نمیشه ولی اردیبهشت اگه بخوای به دنیا بیاد و ۹ ماه کامل باشه تقریبا شهریور باید باردار بشی . 

من ۷ اسفند اخرین پریودم بود بچه ام قرار بود ۱۴ آذر به دنیا بیاد ولی ۹ مرداد به دنیا اومد و متاسفانه از دست رفت . میگم اصلا مشخص نیست . 

خیلی سخته بخوای یه ماه خاصی به دنیا بیاد ممکنه زودتر از موعد به دنیا بیاد . حساب کتابت درست از اب در ...

خیلی سخته اینجوری پسس عقب جلومیوفته خداکنه جوردربیاد اگرم نیومدکه هیچ😊😍هرچیشدشد ..

خیلی سخته اینجوری پسس عقب جلومیوفته خداکنه جوردربیاد اگرم نیومدکه هیچ😊😍هرچیشدشد ..خداحفظش کنه بچه ...

بچه نموند که عزیزم . ۲۲ هفته بود .زایمان زودرس کردم به دنیا اومد فوت کرد . انشاا... خدا بهت نی نی بده و سالم باشه و برات بمونه 

بچه نموند که عزیزم . ۲۲ هفته بود .زایمان زودرس کردم به دنیا اومد فوت کرد . انشاا... خدا بهت نی نی بد ...

اوهوم بعداینکه ارسال کردم برات پی ام رو متوجه شدم خیلی ناراحت شدم انشاالله خدابهت یه نی نی سالم قشنگ بدههه دلتوشادکنه عزیزدلم