2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه باید کادو بدن مگه زنا برا بابا شدن مردا بهشون کادو میدن؟منو شوهری بعد زایمانم میخواد ببره مشهد&n ...

مگه مردا اين همه درد زايمان و نه ماه بارداري رو تحمل كردن كه كادو بخوان؟؟؟؟

آره بابا یه بنده خدایی بود شوهرش از هر نظر خوب بود تو فامیل کلی از دخترا میگفتن عجب پیشونی داره ولی من باهاش دوست بودم و میدونستم مثل خودم سیاه روزه...

شوهرش خیلی ناخن خشک و گناس بود  تا جایی که  از اول عقد هر چی کادو میخرید طلا میداد( 😂😂😆😆) همشم بعدا یه جا فروخت داد زمین و دو طرقه ساخت با مادرش.دختره دیگه افسرده شه بود میگفت  مثل این .... همش طلا میاره

یه جعبه شیرینی هم نمیاره.میگفت دلم لباس و اینا میخواد

یه مسافرتم نبردش اصاا تو دوران ۵ سال هعقد مسافرت نرفتن

موقع زایمان هم هیچی نخرید و سر همین مادر زنش کلا قهر کرد و دعوا شد که ابرومو بردی

چند ماهی هست جدا شدن ولی مشکلش خیانت بود نه کادو.خلاصه خودش میگفت با این کاراش کنار اومدم و میدونم شعور و فرهنگش نمیرسه(پولدار بود)ولی از اون .... بود

البته من واسم مهم نیست ولی دست گل دیگه نیاره بی انصافیه خیلی بی انصافیه

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا
من میخوام یه نیم ست از الان بخرم.بعد بگم شوهرم تو بیمارستان بهم کادو بیاره با گل. 

😂😂😂یکی ا فامیل ماهم ایکارو کرد

ی جوریه😂🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
من  تازه شب قبل از زايمانم بخاطر تامين پول اژانس و وسايل نورد نياز بيمارستان و ميوه شيريني برا ...

الهی بمیرم برات

به خدا بر همه کس معلوم است رهبر شیعه ❤علی(ع)❤مظلوم وبر حق است.