2777
2789
عنوان

خانمایی که زگیل تناسلی داشتن

1194 بازدید | 64 پست

سلام عذر میخوام میشه به چندتا سوالم جواب بدید

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جووون

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

من یه شهر دیگه ده روز پیش زگیلمو در اوردم و ازمایش دادم

الان میخوام برم دکتر ببینش و جواب ازمایشامم همچنین نگاه کنه

این مدل بخاطر خونریزی نکنه شیو نکردم

میشه برم اپلاسیون قبل از اینکه برم دکتر؟؟؟

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی
شكل گل كلم ولي در سايز خيلي كوچيك

ممنونم

میدونم در اوردم

سوالمو بالا پرسیدم

میشه اگر اطلاع دارید جواب بدیذ؟

اگه زیگیل تناسلی داری باید بری پیش متخصص زنان همسرتم باید بره دکتر

عاشق سریال هرجایی ام ...میران و ریان...پروفایلم مخصوصص اون سریاله...عشق منن این دوتا❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
بچه ها من شنیدم مجردهام میگیرن درسته از اپیلاسیون ک آلوده باشه راسته؟؟اصلا چیه علامتش چبه 

دکتر بمن هم گفت۹۰در صد برا رابطه هست

ولی ممکنه درصد خییییلی کمی هم بخاطر محل اپلاسیون الوده باشه

من چندیییین ساله اپی میرن

اگه زیگیل تناسلی داری باید بری پیش متخصص زنان همسرتم باید بره دکتر

رفتم عزیزم

سوالم الان اینه که درش اوردم

و مجددا میخوام برم دکتر

خب شیو که نمیشه کرد

چیکار کنم