2777
2789
عنوان

عکس رنگی از رحم ..تو رو خدا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 28 پست
مشکل چیه که دکتر واست عکس رنگی نوشته ؟ اقدام کردی باردار نشدی؟ 

یک سال و نیمه ک اقدامم و باردار نمیشم..عفونت و زخم شدید داشتم دو سه ماهه فریز کردم..میترسم لوله هام بسته شده باشن..دکتر عکس رنگی نوشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقته اقدامی  ؟ شوهرت آزمایش داده؟

یک سال و نیمه..نه همسرم این ماه ازمایش میده..همهه سنو و ازمایش و اینا رو انجام دادم سالم بودم فقط مونده عکس رنگی😣😣نمیدونم چرا حسم میگه عکس رنگی ک بگیرم یه مشکلی توش هست

من پرسیدم میگن درد نداره خودمم میخام برم این ماه . اسمش ترسناکه لامصب وقتی فک میکنی یه چیزی میکنن او ...

اره منم میترسم.اما پرسیدم گف با ی روشی انجام میدیم درد کمتری متوجه میشی.چنفرم ک رفتن اون مرکز پرسیدم گفتن خیلی خوبه کاراشون.اینماه اگ پریوذ شدم باید یرم

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
یک سال و نیمه..نه همسرم این ماه ازمایش میده..همهه سنو و ازمایش و اینا رو انجام دادم سالم بودم فقط مو ...

ب دلت بد راه نده چیزی نیس،من تازه ۴ماه اقدامم دکترم گف اگ میحای پیگیرباشی برو عکس رنگی،هشت روز دگ وقت پریودمه ببینم اگ پریود شدم میرم دگ.پناه برخدا

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤