2777
2789
عنوان

سونوگرافی غربالگری تبریز

| مشاهده متن کامل بحث + 13771 بازدید | 45 پست
حالا به همه هم گفتم از يه طرف ميترسم اشتباه بشه استرس دارم ولى زود نگاه كرد گفت پسره ولى احتمالأ،تو ...

شما اولین سونو که بعد مثبت شدن رفتی کجا بود؟شکمی بود یا واژینال؟

خدایا شکرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم از من آزاد دکتر باستانی۱۸۸تومن گرفتن

گلم رفتم سونوگرافی کیمیا، فوق العادن بود خیلی ازش راضیم، تو ان تی گفت احتمالا دختره، بعد انومالی هم رفتم اونجا با قطعیت گفت دختره، همه چی رو‌هم مو به مو توضیح میده البته اونجاهم هزینش 207 بود

سلام عزیزم برای منم دکتر ظهیری وقت داده قراره برم چطور دکتری بود خوب بود؟

گلم دکتر ظهیری چطور بود؟

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
گلم دکتر ظهیری چطور بود؟

عزیزم خوب بود من رفتم تشخیص داد ان تی گردنش بالاس بعد کلی ازمایش سونو و امنیوسنتز گفت سالمه

خیلی دکتر خوبه تشخیصش عالی بود ۱۲ هفته هم گفت ۶۰ درصد احتمال میدم دختره بچت

عزیزم خوب بود من رفتم تشخیص داد ان تی گردنش بالاس بعد کلی ازمایش سونو و امنیوسنتز گفت سالمه خیلی دک ...

مرسی گلم خدا دخترت رو حفظ کنه عزیزم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم