2777
2789
عنوان

شما هم تو بارداری خرید میکنید؟؟

189 بازدید | 12 پست

منظورم خرید وسایل خونه مثل سیب زمینی و گوجه و...اینجور چیزاست من الان ۲۸هفته باردارم شوهرم صبح تا شب حتی جمعه ها سرکاره و کسی نیست برام خرید کنه نمیدونم چرا میرم خرید یه جوری نگاه میکنن.ممکنه ضرر داشته باشه واسه بچه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینقدر لباسام گشاده که خودمم یادم میره حامله ام چه برسه به مردم 😂😂😂 البته ۲۲ هفته ام معلوم نیست هفته های آینده از کدوم ناحیه میترکم 😂😂😂😂 اما خودم خیلی دوست دارم شرایط و عادی نشون بدم اینقدر بهم میگم دست نزن بشین تکون نخور عصبی میشم 

آره خیلی هم بیشتر خرید میکردم، تفریح دیگه ای نداشتم و شوهرمم همش سرکار بود! کم کم بگیر، در حد 4،5کیلو یا سبد خرید ازین چرخیا بخر بهت خیلی فشار نیاد

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕