2777
2789
عنوان

شما هم ازین رفتارها دیدین؟

284 بازدید | 26 پست

مثلا تو یه جمع بدون اینکه دلیل خاصی باشه سعی میشه توهین بشه بهتون عمدا یا مثلا شما برای یه نفر خیلی خوبی ولی توی جمع خانوادگی سعی می‌کنه شما رو بی ارزش کنه همون آدم

یا مثلا تولد بگیره شما رو بیخیال بشه 

واقعا من خیلییی زیاد ازین رفتارها میبینم و معمولا میدارم پای حسادت ولی الان نمی‌دونم چرا جدیدا فک میکنم شاید رفتارم مناسب نیست .. من خودم ادمیم که هیچ وقت به کسی حسادت نمیکنم و عادت ندارم نشکلاتمو بیان کنم به همه و سعی میکنم به این خاطر شاید بقیه فک کنن خودمو بالاتر میبینم 

خواستم ببینم شما براتون پیش اومده ؟

یا براتون پیش اومده همچین رفتاری رو با شخصی بکنید؟چرا؟

آرزوی سلامتی،عاقبت بخیری،ثروت،فرزند سالم و صالح،عافیت برای هممممه ،💙💚💛🧡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله زیاد ولی من کلا بیخیالم حرص بقیه درمیاد

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

ولکن بابا قرارنیست همیشه طوری رفتارکنیم ک بقیه دوس داشته باشن

خیر مشکل ازتونیست بیخیال بابا توهم بجهنم ک ناراحت میشن

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
خانواده مادریم همینن که میگی تکلیف آدم باهاشون مشخص نیست  

دقیقا چه بسا از خانواده همسر بدترن

آرزوی سلامتی،عاقبت بخیری،ثروت،فرزند سالم و صالح،عافیت برای هممممه ،💙💚💛🧡