2777
2789
عنوان

خطرناکه؟

118 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها. من امروز رفتم 26 هفته. تقریبا چهار روزه کمردرد و دل درد داره منو می کشه. به هرکی میگم میگن عادیه ولی دیگ نمی تونم از کمردرد پای چپم رو تکون بدم. به نظرتون خطرناک نیست؟ هر هفته پلوروتون می زنم برای جلوگیری از زایمان زودرس و قرص ایزوپرین برای انقباض بهم داده. 

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤

دکتر رفتی؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت چیه که به هرکی میگی؟؟؟

باید بری متخصص،با این وضعیتی که میگی اینقدر شدیده احتمالا خطرناک باشه خدای نکرده

دوستای نی‌نی‌سایتیِ عزیزم،دارم همه چیزو از اوّل شروع میکنم (اینبار تنهایی💪)،برام دعا کنیدموفق بشم،مرسی از همتون،مرسی از دعاهای قشنگتون،دوسِتون دارم❤💋
منظورت چیه که به هرکی میگی؟؟؟ باید بری متخصص،با این وضعیتی که میگی اینقدر شدیده احتمالا خطرناک باشه ...

رفتم عزیزم. پیش دکتر خودم هر هفته میرم بهش گفتم میگ استامینوفن معمولی بخور. اونم اثر نکرد حتی یه ذره. درد داره می کشتم.

میگن با ازدواج دینتون کامل میشه...اینو نمی دونم ولی میدونم با دختردار شدن خوشبختیتون کامل می شه❤❤❤
دل دردت چجوریه؟

خود ب خودی انقباض ک دارم. شکمم مثل هندونه سفت میشه. قرص ایزوپرین می خورم اون بهتر میشه. یه دردی کشیده میشه از سر دلم تا واژنم

خود ب خودی انقباض ک دارم. شکمم مثل هندونه سفت میشه. قرص ایزوپرین می خورم اون بهتر میشه. یه دردی کشید ...

عزیزم  تا متونی استراحت  کن  آبم بخور من وقتی اینجو میشم  پام میذارم رو دوتا بالش نمیدونم  والا انشاالله  که اثر مثبت داره  باز قبل هر کاری به دکترت مشورت کن

عزیزم  تا متونی استراحت  کن  آبم بخور من وقتی اینجو میشم  پام میذارم رو دوتا بال ...

باشه عزیزم. من مشکوک ب زایمان زودرسم ترسیدم خیلی میگن کنردرد زیاد نشونه درد زایمانه