2777
2789
عنوان

رفتارنامناسب زن‌و شوهر ها با هم جلو بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما جلوی مادرهمسرم و خواهراش همدیگه رو میبوسیم البته نه بوس فرانسوی

ولی کلا برامون عادیه که جلوی دیگران موقعی که از بیرون میان بغلشون کنم ببوسمشون

اکثرا هم میان جلوم دراز میکشن که پشتشون رو بخارونم یا موهاشون رو ناز کنم

رفتار جنسی نداریم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

گفتید بعضی ها میخان بگن ما روشن فکریم اینجوری میخوابن خواستم ببینم مگه روشن فکرا چطور میخوابن   ...

خخخ ینی ما قدیمی فکر میکنیم ک جلو بقیه راحت نیستیم میگیم زشته 

واسه سلامتی تودلیم  صلوات میفرستی❤

به نظر من اشکال نداره.   فکر نکنین خودم میکنمااا نه چون جنبه اش تو اطرافیانم نیست. ولی کسی جلوم انجام بده اوکیه مشکلی نمیبینم. بغل و بوس هیچ اشکالی نداره.

آینده حتما" زیباست.🥰
بچه ها در راستای تاپیک اسی.... من یه رفتار دیدم ازیه زن و شوهر که فامیلیم بنظرتون رفتارشون خیلی زشت ...

جلو جمع؟ یعنی تو مهمونی؟ یا مسافرتی جایی بودین؟ 

آینده حتما" زیباست.🥰
جلو جمع؟ یعنی تو مهمونی؟ یا مسافرتی جایی بودین؟ 

توی پارک بودیم جلو جمع البته خودمونی بود جمع خواهر برادرا دامادا

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)