2777
2789
عنوان

رفتارنامناسب زن‌و شوهر ها با هم جلو بقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما شاید وقتی میریم خونه مادرشوهرم مثلا شب بمونیم اگه تو هال بخوایم بخوابیم کنار هم میخوابیم ولی تو بغل هم دیگه نمیخوابیم

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡

بعضیا بی حیایی رو ب اخر رسوندن مثلا میخوان بگن ما عاشقیم وروشنفکر ما ک تو نامزدی جرات نداشتیم باهم ی جا بخوابیم اما الان راحت همه چی ازاد شده 

واسه سلامتی تودلیم  صلوات میفرستی❤

من خودم از اینکارا نمیکنم😑 ولی کسیم بکنه اخم نمیکنم برام مهم نی

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

بچه ها در راستای تاپیک اسی....

من یه رفتار دیدم ازیه زن و شوهر که فامیلیم بنظرتون رفتارشون خیلی زشت نبوده؟؟

جلو جمع شوهره خوابیده بود وخانومه داشت کمرشو ماساژ میداد

ماهم اینجوری😨😨😨

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    
منم باشم تعجب می‌کنم...زن و شوهرن درست!! اما نه اینکه جلو بقیه تو بغل هم بخوابن

خب واقعا که چی ، الان تاپیک زدن که بقیه لعن و نفرینشون کنن ؟ یا وای و ووی کنن؟ دلیل تاپیکو نمیفهمم 

نظرات من قرار نیست به مذاقت خوش بیاد 
من یه سری شوهرم داشت میرفت بیرون جلو بقیه صورتمو بردم جلو روبوسی کنیم ول کرد رف😐😂😂😂😂 من لب غنچ ...

من بودم میگفتم هی فلانی

وقتی برگشت یکی میکوبوندم وسط پاهاش😆😆

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من دوران عقدمون از شوهرم همین انتطارها رو داشتم 🙈🙈

ولی الآن عاقل شدم خیلیییییی🙄

اساتید محترم لطفا تا صحبتهای استارتر را در مورد هدف تاپیکی که ایجاد کرده نشنیدین الکی با دیدن عنوان تاپیک گزارش نزنید لطفا....کاربری قبلیییییییم😢😢😢
من بودم میگفتم هی فلانی وقتی برگشت یکی میکوبوندم وسط پاهاش😆😆

مشت تو صورت فقط😂😂

اصن بدجوری ضایه شدم

دیگه روبوسی چیههههه😐

اخه ما خودمون ک هستیم از خونه بیرون رفتنی روبوسی میکنیم همیشه

نمیدونستم جلو جمع نمیشه😂😂

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون