2789

بچم گلوش خرابه الان یک ماه چهارتادکتربردم هنوزخوب نشد یکی از رگای دهلیز بین رگیش سوراخ ریزداره.دکتربهش دارونداد نمیدونم بخاطرقلبش دارو ندادیا همینطوری.خیلی ببخشید توگلوش خلت پره نمیتونه نفس بکشه دارم دغ میکنم از ناراحتی میترسم ببرم دکتربستریش کنن دلم پاره میشه.یه دکترمیگه سرماست یکی میگه رفلاکس.فقط علائمش اینه ک گلوش پره خلت خرخرمیکنه همش چیکارکنم  ازتجربیاتون بگین؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسره منم اینطوری بود یک‌دوره آزیترومایسین خورد و شربت سینه

احتمالا هنوز بعد یک‌ماه گاهی سرفه میکنه چیز سرد مثل بستنی،اب سرد ،آبمیوه ایشالا بهش نده

اب ولرم بده،دم کرده چهارتخم درست کن ابشو بده بخور،نزار جلوی باد کولر بشینه

چندوقتشته.پسرمنم یه ماه خرخرو سرفه داره بردم میگن حساسیت  داره از بادکولر

هی تو اره با تو ام با خود ،خودت  امیدوارم هر چه از خدا بخوای سر راهت بزاره  هرچه ارزوی خوبه مال تو

دختر من ازوقتی بندا اومده خرناس میکشه خرخر میکنه دکترهم نبردم الان چهارماهشه بازم خرخر میکنه

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53

1پیاز سالم بردار داخلشو خالی کن توی پیاز 1قاشق عسل بریز بعد بذارش روی شعله پخش کن با حرارت کم بذار بپزه بعد اون شهد درست شده داخل شو بده بخوره روزی 2یا3بار اینکارو رو بکن

من در کشوری زندگی میکنم که زیرآن پر از گنج ولی روی آن پر از رنج 
نمیدونم والا.دکتراخری گفت اگرتا۱۵روزدیگه خوب نشد بیارش عکس بگیریم ازقفسه سینش

بنظر من حتما آزمایش آلرژی هم بدید ضرر که نداره پسر من پونزده ماه از کیپ بودن بینی و خلط عذاب کشید نفس نمیتونست بکشه آخر معلوم شد آلرژی غذایی داشته

توگلوش خلته نفس کم میاره؟

نمیدونم دکتر نبردم اما خر خر میکنه بعد نفس عمیق میکشه

تیکر تولد یک سالگی .....من فرزندم را به بی بدیل ترین حالت ممکن دوست دارم..آنگاه که نومیدی بر جانت پنجه افکنده و رها نمی‌شوی، به من امیدوار باش_ زمر/53
ن نمیدونم

ببین یه جاهایی هست نمیدونم تو شهره شماهم هست یا نه

که بعضی اوقات یه چیزه ریز تو گلوی بچه گیر میکنه بعد دیده نمیشه همون باعثه خلط و چرک تو گلوش میشه

بعد یه کسی هست که اونو در میاره 

خیلی عالیه