بچه ها پسرم،یه مشکلی توقفسه سینه ش داره،حالا دکتر بردیم گفتند باید جراحی بشه تو تهران، ماهم شهرستانیم،تا حالا این مشکلو یه هیچ کس از خانواده خودم و شوهر م نگفتیم، گفتیم واسه ایندش بد نشه، ولی حالا که قراره جراحی بشه، بنظرتون خانواده خودمو و شوهرمو در جریان بزاریم، یا همچنا ن مخفی بمونه؟واینکه چون پسر دوساله ای هم دارم شاید خودم باهاش تهران نرم، چون بچه کوچکم هم دست و پا گیره و هم به خودم وابسته ست، پی مادربزرگاش نمیممونه،چکار کنم،خیلی نگرانم؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حداقل به خانواده هاتون بگید شاید برا نگهداری فرزند کوچیکتون کمک بخواید شاید کمک مالی بخواید و نهایتا ادم دلش میخواد یه نفر دلداریش بده. پدربزرگ مادربزرگ حق دارن بدونن . ازشون بخواید به کسی نگن. ولی مشکلی هم پیش نمیاد اگه کسی بفهمه
دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
در جریان بذار هیچ اشکالی نداره مگه میخواد چی بشه که در آینده بد باشه واسش یا فامیل حرف بزنن کار خلافی که نکرده مشکل بیماری چیزی نیست بقیه بخوان حرف بزنن