2777
2789
عنوان

خانمای شیرازی بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 7275 بازدید | 70 پست
مطمئنی ک ان آی سیو داره؟؟ فکر کنم دکترم دیشب گفت هیچ کدومشون نداره. دکترم خیلی از علوی تعریف میکرد. ...

ببین زنگ بزن از خود علوی بپرس. من از روی تعریف هایی که دختر همسایمون برامون میکرد فکر میکنم که ان آی سی یو داره. چون همش درباره مراقبت از بچه ها میگفت که فکر کنم منطورش ان آی سی یو بود. از دید اون بیمارستان خوبی بود.من نرفتم و ندیدم. ولی به نظرم بعثت بری خیلی بهتره. خواهر خودم بیمارستان اردیبهشت زایمان کرد خیلی راضی بود

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا بيمارستان بعثت كار ميكردم به خاطر اختلافات بين سهامدارها هيچ وقت بيمارستان درستي نبوده و نه هست

ان اي سيو هم بيمارستان ارديبهشت و كوثر داره و زينبيه كه دولتيه

بيمارستان علوي معموليه ولي بد هم نشنيدم در موردش

درمورد امامی هم چیزی میدونید؟

بيمارستان امامي هم يه مدت نيمه تعطيل بود و يه مدته سرپا شده دوباره

ببين اصلا در مورد سزارينش نشنيدم واقعا ريسكي هست شايد رفتي عالي بود و شايد هم افتضاح

راستي بيمارستان پارس هم بخش زنانش عاليه و رسيدگي خوب و خلوت