2777
2789
عنوان

شستن ظرفها با چند ترفند ساده

6858 بازدید | 136 پست

۱.  برای شستن ظرفها حتما از دستکش استفاده کنید برای اینکه مواد شوینده باعث خشکی دست میشه وهمچنین تحمل آب گرم برای دست راحت تر میشه

۲. بلافاصله بعد از خوردن غذا برای شستن ظرفها اقدام کنید

۳.قبل از شروع کردن به شستشو غذای باقی مانده بر سطح ظروف را در سطل زباله بریزید. این کار کمک می کند که اسکاج شما کمتر کثیف شده و چاه گرفته نشود.

۴. سینک را پر از آب جوش کنید و ظرفها را به ترتیب از بزرگ به کوچک داخل سینک بچینید آب داغ باعث میشه چربی ها زودتر از روی ظرفها پاک شود

۵. در سشتن قاشق ها و لیوان ها چون مستقیم به دهان می روند دقت بیشتری به کار ببرید و آنها را زیر آب جوش ببرید و با اسکاچ تمیز کنید

۶. ظرفهایی مثل قابلمه و ماهیتابه چرب را بگذارید با آب جوش و مایع ظرف شویی خیس بخورند تا زودتر تمیز شوند

۷. در مرحله آبکشی دقت بیشتری ببرید چون مواد شوینده سرشار از مواد شیمیایی هستند و اگر مقداری از آنها رو ظرف باقی بمانند وبا غذا خورده شوند باعث بیماریهای  فراوانی می شوند

۸.بعد از اتمام شستن اسکاج را حتما بشوییداسکاج کثیف ترین عضو آشپزخانه ی شما است. اگر خیلی کثیف بود، می توانید آن را در آب جوش بجوشانید ضرری نداره هر چند وقت یک بار آن را عوض کنید

۹. درخشک کردن دستکش ها دقت کنید چون داخل دستکش تاریک و مرطوب است و باعث رشد میکروب می شود آنها را بگردانید وآب کشی کنید وقتی خشک به حالت اولیه بگردانید

استفاده از مایع ظرفشویی خوب هم یکی از نکاتیه که باید بهش حتما دقت بشه
مایع ظرفشویی هوم پلاس با قدرت پاک کنندگی بالا و همینطور آبکشی آسون و رایحه بینظیری که داره میتونه یک گزینه عالی برای شستن ظرف ها باشه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

ممنونم من ک یه کوه ظرف از دیشب مونده نزاشتم مهمونام بشورن خودمم حالش نبود الان پشیمونم😂

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخام ظرفشویی بخرم جونش دراد خودش بشوره پوستم کنده شد پای سینک همیشه ظرف هس

من ظرفشویی دارم

حوصلم نمیاد ظرفارو توش بذارم😂

یا الله، یا رحمن یارحیم یا مقلب القلوب ثبِّت قلبی علی دینک🙏 کتاب «سه دقیقه در قیامت» رو بخونین شاید یکم ب فکر فرو رفتین  

یه چیزی به نظرتون دستکشی که باهاش لباس میشوریم ظرفم بشوریم خیلی غیر بهداشتیه؟

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
منم فقط يك نكته اضافه كنم "ظرفها را داخل ظرفشويي بگذاريد دكمه  انرا بزنيد"  دستاتون ظرفا ...

به نظرتون چیز خوبیه؟من که ندارم

من دستکش استفاده نمیکنم سختمه همینجوری هم گاهی ظرف ها از دستم لیز میخوره دستکش باشه که دیگه هیچی.من وقتی ظرف ابگوشت را میشورم هرچی دستم را میشورن حس میکنم بوچربی میده خیلی بده

یا رب العالمین