۱. برای شستن ظرفها حتما از دستکش استفاده کنید برای اینکه مواد شوینده باعث خشکی دست میشه وهمچنین تحمل آب گرم برای دست راحت تر میشه
۲. بلافاصله بعد از خوردن غذا برای شستن ظرفها اقدام کنید
۳.قبل از شروع کردن به شستشو غذای باقی مانده بر سطح ظروف را در سطل زباله بریزید. این کار کمک می کند که اسکاج شما کمتر کثیف شده و چاه گرفته نشود.
۴. سینک را پر از آب جوش کنید و ظرفها را به ترتیب از بزرگ به کوچک داخل سینک بچینید آب داغ باعث میشه چربی ها زودتر از روی ظرفها پاک شود
۵. در سشتن قاشق ها و لیوان ها چون مستقیم به دهان می روند دقت بیشتری به کار ببرید و آنها را زیر آب جوش ببرید و با اسکاچ تمیز کنید
۶. ظرفهایی مثل قابلمه و ماهیتابه چرب را بگذارید با آب جوش و مایع ظرف شویی خیس بخورند تا زودتر تمیز شوند
۷. در مرحله آبکشی دقت بیشتری ببرید چون مواد شوینده سرشار از مواد شیمیایی هستند و اگر مقداری از آنها رو ظرف باقی بمانند وبا غذا خورده شوند باعث بیماریهای فراوانی می شوند
۸.بعد از اتمام شستن اسکاج را حتما بشوییداسکاج کثیف ترین عضو آشپزخانه ی شما است. اگر خیلی کثیف بود، می توانید آن را در آب جوش بجوشانید ضرری نداره هر چند وقت یک بار آن را عوض کنید
۹. درخشک کردن دستکش ها دقت کنید چون داخل دستکش تاریک و مرطوب است و باعث رشد میکروب می شود آنها را بگردانید وآب کشی کنید وقتی خشک به حالت اولیه بگردانید