کورتکس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1931 عنوان کجایی رفیق منتظرم 316 بازدید | 30 پست امشب مثل آدم با یک یوزر بیا چت کنیم 1398/04/25 | 04:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
0maman_topoli0 عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 2555 وقیح نیمد بادت خابیده😕 مرد خوش قلب و خوشتیپم توآن آرزوی محالی بودی که الان کنارمی 😍❤منتظر صدای قدمای کوچولوی پسرم😍😘
کورتکس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1931 تخریبچی میدونید کارش چیه؟من وقیح رو خنثی میکنمبه نفع شما هم هست
کورتکس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1931 مگه حق خوابیدن نداره شایدم شب زود میخوابه ساعت میزاره.
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11116 وا فک کردم امام زمان رو میگی😐😐😁😁یا صاحب زمان😔😔😔مرسی دلمو امام زمانی کردی😍😍😍😍😍 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
آیشین۲۲۲ عضویت: 1397/11/12 تعداد پست: 11116 تو عنوانت نوشتی کجایی رفیق متتظرم فکر رف حتما امام زمانو میگه که منتظر دعاهای ما برا ظهورش هست 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
کورتکس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1931 ببین اگر هستی زودتر سوویچ کن رو یوزر جدیدت.نمیدونم یوزر ۱۵۷ ات یا چی
کورتکس مدیر استارتر عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 1931 تو عنوانت نوشتی کجایی رفیق متتظرم فکر رف حتما امام زمانو میگه که منتظر دعاهای ما برا ظه ... ای بابا من از شما عذر میخوام.اصلا عنوان برای امام زمان بودهمتنم برای یک نفر دیگه