2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پیاده روی عصرانه روزی دوساعت کم کردن نون و برنج حذف شیرینیجات و نوشابه و دو روز در هفته روزه تونستم از ۷۳ بشم ۵۳ ولی الان بعد زایمان دومم دوباره جاق شدم تصمیم دارم دوباره برنامه مو شروع کنم 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

من مشکلم اینه که نمیتونم نخورم. هیچوقت سیر یا بی اشتها نیستم. همیشه جا دارم بخورم و میخورم. تا وقتی ...

اگه وضع مالی ت خوبه دمنوش نیوشا بخر دوروبر من هرکی خورده لاغر شده

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

سلام منم اوایل خام گیاه خواری وزنم کم شد ولی بعد دوهفته سایزمم کم شد حیف من فهمیدم حامله ام ول کردم ...

آخه میگفتن نشونه خوبی نیست و عضلاتت داره تحلیل میره واول باید سایز کم شه. ترسیدم ادامه ندادم

میشه بگین چجوری ؟

اول دوماه زیر نظر دکتر بودم هشت کیلو کم کردم و بعدش خودم رعایت کردم ورزش هوازی خیلی تاثیر داره زومبا تو خونه ورزش میکردم تا عید بعدم پیاده روی تقریبا روزی یک ساعت البته من بچه هم شیر میدم ولی الان که هوا گرم شده پیاده روی نمیکنم غذامم به نسبت رعایت میکنم ولی نه به اون سفت و سختی والان ثابت موندم حالا جای شکرش بقیه که چاق نشدم

من مشکلم اینه که نمیتونم نخورم. هیچوقت سیر یا بی اشتها نیستم. همیشه جا دارم بخورم و میخورم. تا وقتی ...

ببین عزیزم هروقت هوس خوردن نابه جا کردی مسواک بزن برای من خیلی تاثیر داشت یا دوتا لیوان آب پشت سرهم بخور 

من زمانی که چاق بودم رفتم مسافرت خارج از کشور خیلی عذاب کشیدم سر اینکه هرچی میخواستم بخرم سایزم نبود الان هر موقع به تون حس یادم میفته ناخودآگاه از خوردن دست میکشم

باورت میشه میرم مهمونی نه بستنی میلم هست بخورم نه شیرینی نه نوشابه غذامم خیلی کم شده 

۹۳

ببین عزیزم من ناهار رو حذف کردم.. یا نهایت چهارپنج قاشق میخورم. شنا. پیاده روی میرم.باید شیرینی جات و نوشابه و بستنی و.... فعلا حذف کنی یا نهایت خیلی خیلی کم.. ولی خب حذف کنی بهتره. ب جاش خیار. گوجه. و.... این چیزا بخور... در ماه چهار پنج کیلو کم میکنی.زیادتر نشه ک خوب نیست. فقط اراده میخاد

نظری کن به دلم... حال دلم خوب شود.