2777
2789

من چندبار کم کردم

یبار مجرد بودم

یبار بعد زایمان اولم

الانم درحال کم کردن بعد زایمان دومم. ک قبل بارداری دومم 103 بودم. الان 93ام.و هدفم 83 هست. 

خب چیزی ک واقعا مهمه اراده ست

و دیگه اینکه شیرینیجات حذف بشه و شام شب تبدیل به یهچیز ساده بشه مثل سالاد یا نون پنیر... 

این دوتا مورد واقعا واقعا برای من موثر بوده

و درکنارش توی خونه هم میرقصم. باشگاه بری ک چه بهتر

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 16 کیلو تو 4 هفته با خام گیاه خواری کم کرد بله اجیل توت کشمش خرما هم داشتم و سبزیجاتو میوه ی تازه ...

ماشالا ب عزم و اراده ت

عاشقتم اینطور خلاصه وار توضیح دادی اما من دوس دارم سوال بپرسم😁😁😁😁😁میشه بگی وعده های غذاییتو چطور میخوردی ،چی و چگونه،بارسم شکل  

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

من از دیروز دارم رژیم میگیرم. از یک کارشناس تغذیه که پیج اینستاگرام

وزنم 64.800 وزن هدفم 58 است.. 

تنها راه رسیدن به لاغری سالم خوری کم خوری و ورزش هست.. من با این که باشگاه هم میرم ولی طی یک ماه گذشته به شدت پرخوری داشتم و یهویی وزنم بیشتر از 2 کیلو رفت بالا البته که استعداد چاقی هم دارم

بنابراین برای  من و امثال من که این استعداددارند رعایت در خوردن یک چالش مادام العمر باید باشه وگرنه یک مدت که رعایت نکنی دوباره همون اش و همون کاسه میشه

همینی که هست