2777
2789
اصلا پوشکش نکن  گریش برای چیش طبیعیه بعد روز اول خوب میشه  استامینوفن بهش بده که بخوابه ...

استامینوفن هر چهار ساعت نیدم تاثیر نداره بیشتر بدم یعنی؟شیر نمیخوره ممکنه ضعف کنه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من ۱۴روزش بود،صبح بردم ختنه ...یه شیفت کامل گریه کرد همون ساعتی ک دکتر گفت باندارو دراوردم،استام ...

یکن بزرگ شده پسر من اشتباه کردم زودتر نبردم پس عادیه ۶ساعت اینا گریه

یکن بزرگ شده پسر من اشتباه کردم زودتر نبردم پس عادیه ۶ساعت اینا گریه

آره،ولی باز اگه احساس کردی استامینوفن کاری براش نمیکنه ببر شاید دکتر ایبوپروفن براش نوشت،البته بروفن یکم عوارضش بیشتره برا بچه...

ولی به اعصاب خودت مسلط باش،سعی کن با شعر کودکانه،اسباب بازی نور دار مشغولش کنی تا یادش بره،،معمولا برا کودکانی ک کولیک دارن صدای سشوار میزارن یکم ک گوش میدن دردشون یادشون میره،خوابشون میبره،شما هم امتحان کن،،،،میتونی از اینترنت هم دانلود کنید

آره،ولی باز اگه احساس کردی استامینوفن کاری براش نمیکنه ببر شاید دکتر ایبوپروفن براش نوشت،البته بروفن ...

ممنون پسرم یه پارچه اقاس کولیک اینا نداره ولی این ختنه اذیت کرد صبح بغلم داشت میخندیدا کاش نمیبردمش