2777
2789
عنوان

شوهر عصبی

659 بازدید | 28 پست

سلام دوستان.شوهرم خیلی دلسوزه و دست و دل بازه ولی متاسفانه به شدت عصبی و غیراجتماعی هست.تکبر و خودشیفتگی خاصی هم داره درحالیکه نه پولداره و نه خوشتیپ.به شدت لجبازه و حرف حرف خودشه.نمیدونم باهاش چیکار کنم یه بچه هم ازش دارم که قیافش دقیقا مثل خودشه واسه همین حتی یوقتایی از بچمم متنفر میشم.

مشکلت اصلیت چهرشه درسته؟

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم عین مال توه ولی بشدت خسیسه

منم ی بچه ازش دارم

خلاصه ک اگه راهکاری پیدا کردی ب منم بگو شدیدا خسته شدم از دستش

مامان یه خاطره از جوونیات واسم تعریف میکنی؟👧👧کل جوونیامو زل زدم به گوشی👩‍🦳👩‍🦱👩‍🦳👵

دلسوز بودن با متکبر بودن یه کم تناقض داره 🤔🤔 ولی برای مواقع عصبانیت بهترین راه اینکه محل دعوا رو ترک کنین

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

باکدوم قسمتش مشکل داری بیشتر؟عصبی بودن؟همسرمنم زودجوشو زودرنجه ولی بهترشده کمی چون من تودعواهاچیزی نمیگم ساکت میشینم بعدکه خودش آروم شدمیادپیشم معذرت خواهی منم حرفاموبهش میزنم وراهنماییش میکنم.الان تقریبانصف شده عصبانیتش

دردم از یار است و درمان نیز هم

نه مشکلم چهرش نیست هرچند به خودش نمیرسه.حتی تا حالا به من فحش نداده.ولی اگه مثلا یه آشنا که از خودش بزرگتره منتظر موند تا این بهش سلام کنه اعصابش خورد میشه و شب تا صبح خوابش نمیبره و حتی نمیشه باهاش خرف زد وگرنه داد میزنه و تهدید میکنه.در روز چندین بار عصبانی شدید میشه

رفته دکتر بهش گفته وسواس فکری و عملی داری و افسردگی داری.داروهاشم نمیخوره.مشکل کمال طلبی هم داره و با اینکه خیلیها تا حالا از قیافه ی من تعریف کردند منو قبول نداره و میگه اونی ک میخواستم نیستی

نه مشکلم چهرش نیست هرچند به خودش نمیرسه.حتی تا حالا به من فحش نداده.ولی اگه مثلا یه آشنا که از خودش ...

طنار جان دست خودش نیست

حس میکنم از اونا هست که وقتی بخواو محبت کنه تا تهش محبت میکنه و با کوپکترین ایرادی دلزده میشه.

این دسته ای ادما قلب پاکی دارن

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا