کمبوداعتمادبه نفس دارم ،همش تودلم میگم نکنه شوهرم منوباخانوم دیگه ای مقایسه کنه!اخه خیلی چیزاواسش مهمه ! حتی به خواهرشوهرم که هم سنمه حسادت میکنم ، من چادریم البته (مسافرت هانه ) همه خانوم های اطرافم احساس میکنم خیییییییییییلی ازمن سرن ! من تازه شده 19سالم ولی هنوزمثل بچه هامیمونم ،اهل کلاس رفتن هم نیستم ،ازبینیم بدم میاد چون همه خانومای اطرافمون عمل کردن ،اصلا همه بهترینن ومن همون دختربچه تخس که گریه ش همیشه به راهه و همش لوس نازمیکنه وبه هرچیزی میخنده !اصلا انگار جذابیت رو یادم ندادن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچ چیزی تو این دنیا زشت آفریده نشده این یک... دوم اینکه سعی کن با افکارت این انرژیای منفی رو به سمت خودت نکشونی چون کارما کار خودشو میکنه و به هر چیزی فکر کنی به سمتت کشیده میشه... سوم عزیزم وقتی از زندگی متاهلی هیچ دانشی نداری چرا تو این سن کم ازدواج کردی؟!... چهارم حالا که اتفلق افتاده وارد یه زندگی مشترک شدید بهتره که در مورد زندگی مشترک مطالعه کنی و یا پیش یک روانشناس برید تا هم عزت نفستون رو بهتون برگردونه هم دانشتون از زندگی مشترک بالا بره
نمیدونم چراحس میکنم خیلی شبیه منی عزیزم حتمابروپبش روانشناس اگه تشخیص بدن مشکل منوداری میفرستنت پیش ...
عزیرم تو مشکلت چی بود؟
❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️ 💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙 🧡 شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪 19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
بعد میگن ازدواج تو سن کم خوبه. شما هنوز خودت خودتو قبول نداری بعد میخای همسرت قبولت داشته باشه. شما باید مقایسه رو بزاری کنار و از خودت لذت ببری باید طرز فکرت و عوض کنی و با خودت مهربون باشی.