2821
2789
عنوان

کی الان عصر جدید دید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 26 پست
خداوکیلی ۴تا سفید اخه😆

دیگه وقتی هی میگه مثبت بده اصلا خراب کردن برنامرو همه دقیقا رایو میدن که احسان بخواد یا هم تو رودربایسی میذارتشون

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
زنشم قراره بچه های اینو بزرگ کنه زندکیشو جمع کنه هر کس جای خودش  این دیگه خیلی لوسه

زنشم بچه های هردوشونو بزرگ میکنه که اگه خودش خوب باشه بچه هاش مزدشو میدن

حالا اینکه این ادا بود یا واقعی نظری ندارم

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زنشم بچه های هردوشونو بزرگ میکنه که اگه خودش خوب باشه بچه هاش مزدشو میدن حالا اینکه این ادا بود یا ...

به نظرم ادا بود 

مادرجای خود ولی دیگه خیلی لوس بود

من کاربر قدیمی هستم بسته بودم دوباره اومدم
به نظرم ادا بود  مادرجای خود ولی دیگه خیلی لوس بود

اگه شوهرت برات بخونه اینطور خوشت نمیاد؟😂

تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕           تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓              تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞                 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔            تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓                      عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗                  تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖            جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤                                                                                                    اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی"                  قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤                                                                                                                                                       
دیگه وقتی هی میگه مثبت بده اصلا خراب کردن برنامرو همه دقیقا رایو میدن که احسان بخواد یا هم تو رودربا ...

اره دقیقا دیروز و امروز اریا تو رو درباسی رای سفید داد

اون چاقو هم رویا نونهالی تو رو درباسی سفید داد

دیگه نظر خود داورا نمیشه که

خراب کردن واقعا

این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
بابا مجرده زن نداره  الانم حق نداره واسه مامانش بخونه  عجبا عجبا😯😯😯😯😯😯

جو اینجا جوری شده منظورمو بد گرفتی اولا فان گفتم دوما هرکیو دور و برم دیدم اینجور جلف بازی در اورده خودش بدتر از همه بوده حتی اگه جای مادرش زنشم میاورد همینو میگفت اخههههه خوبم نخوند

درتمام جان من جاکرده ای ،ای تمام آیه ی تکرارمن...
نه به نظم بارم لوس بازیه

باشه😁