2777
2789

وزن زیاد جنین تو بارداری اختلال ب وجود میاره عزیزم دیروز یه خانومی رو تو بیمارستان دیدم میپفت بچش سنگین بوده توی 9ماه بوده جنینش مدفوع مرده تو شکم تلف شده بود بچه 

از لحاظ دیگه هم بخای حسابشو کنی تو زایمان خیلی اذیت میشی 

ولی اگر به همه این خطرا تن میدی انگور زیاد بخور بچت وزنش میره بالا

میلیون ها سال است که زن ها حامله میشوند وشکمشان میشود خانه موجودی دیگر... میلیون ها سال است که ادم های دیگر شاهد بارداری وزایمان خانم ها هستند اما هنوز هیچ کس به ان عادت نکرده! نه خود زن های حامله ونه رهگذرها... مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنندومراقبشان باشند! انگار شکمهای بزرگ وموجودات درونشان هیچ وقت عادی وتکراری نمیشود... جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن موجودی زیر پوست تو... چقدر عجیب تماشای تکان خوردنش ودلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است...❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

1600 بود هفته 30 الان دوستم میگه خیلی کمه خودشم تازه زایمان کرده

وا خیلی هم خوبه گلم خیلی ب حرف دیگران گوش نده اگه دکتر گفته خوبه یعنی خوبه

میلیون ها سال است که زن ها حامله میشوند وشکمشان میشود خانه موجودی دیگر... میلیون ها سال است که ادم های دیگر شاهد بارداری وزایمان خانم ها هستند اما هنوز هیچ کس به ان عادت نکرده! نه خود زن های حامله ونه رهگذرها... مردم دوست دارند به زنان باردار لبخند بزنندومراقبشان باشند! انگار شکمهای بزرگ وموجودات درونشان هیچ وقت عادی وتکراری نمیشود... جدا چقدر عجیب است نفس کشیدن موجودی زیر پوست تو... چقدر عجیب تماشای تکان خوردنش ودلبسته شدن به موجودی که ساکن دنیایی دیگر است...❤
وا خیلی هم خوبه گلم خیلی ب حرف دیگران گوش نده اگه دکتر گفته خوبه یعنی خوبه

دوستم میگفت چرا وزنش کمه اخه خودش بچه ش ٣٧  هفته به دنیا اومد 2400 بود میخاست فک کنم منو بترسونه

دوستم میگفت چرا وزنش کمه اخه خودش بچه ش ٣٧  هفته به دنیا اومد 2400 بود میخاست فک کنم منو بترسون ...

مطمئن باش ک میخواسته بترسونتت عزیزم من27هفته رفتم سونو رشد بچم یک کیلو وپنجاه گرم بود